728x90 AdSpace

  • Latest News

    Beş Kardeş Dizisi Nerede Çekiliyor? Seti Nerede?

    Kanal D'nin yeni dizisi Beş Kardeş'in kadrosunda Serkan Keskin, Melisa Sözen, Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Tansu Biçer, Nihal Yalçın ve Ece Dizdar gibi bir çok sevilen ismi yer alıyor. 16 Şubat'ta başlayacak olan  Beş Kardeş dizisinde anne ve babalarını depremde kaybettikten sonra birbirlerine sımsıkı sarılan 5 Kardeş'in hikayesi anlatılıyor. Dizinin yönetmen koltuğunda ise Onur Ünlü oturuyor.

    Beş Kardeş Dizisi Nerede Çekiliyor? Seti Nerede?


    Sıcak ve samimi bir mahalle ortamında geçen hikaye için seçilen mekan son derece güzel. Beş Kardeş dizisinin çekimleri için seçilen mekan Kadıköy. Kadıköy'ün çeşitli mahellelerinde çekilen Beş Kardeş dizisi özlenen mahalle sıcaklığını evinize taşıyacak.

    BEŞ KARDEŞ OYUNCU KADROSU İÇİN TIKLA!

     Beş Kardeş dizisinin kadrosunda birbirinden ünlü isimler yer alıyor. Sait'i Serkan Keskin canlandırıyor. Sait'in kardeşlerini ise Osman Sonant, Nadir Sarıbacak, Fatih Artman ve Tansu Biçer canlandırıyor. Sait'in eski ve yeni aşklarını ise Melisa Sözen ve Nihal Yalçın canlandırıyor. Dizide ayrıca Köksal Engür ve Ayşen Gruda gibi usta isimler de yer alıyor.

    Beş Kardeş Nerde Çekiliyor? Beş Kardeşin Çekildiği Mahalle Nerede? Beş Kardeş Dizisinin Çekim Yeri, Beş Kardeş Dizi Seti, Beş Kardeş Seti Nerede? Beş Kardeş Dizi Asresi, Beş Kardeş Kadiköy, 5 Kardeş Dizisi, Beş Kardeşin Çekildiği Ev Nerde,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beş Kardeş Dizisi Nerede Çekiliyor? Seti Nerede? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top