728x90 AdSpace

  • Latest News

    Beyaz Yalan Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV

    Show TV'den bomba gibi bir dizi daha. 2015'e hızı giren Show TV Acil Aşk Aranıyor ve Asla Vazgeçmem gibi iddialı dizilerine bir yenisini daha ekledi. Kutsi, Ebru Baykaç ve Deniz Baysal'ın başrolde yer aldığı Beyaz Yalan dizisi 23 Mart'ta başlıyor. Çekimleri tüm hızıyla devam eden Beyaz Yalan dizisinde birbirlerine çok benzeyen iki genç kızın yer değiştirmeleri anlatılacak.

    Beyaz Yalan Dizisi Oyuncuları - Kadrosu


    Başrolünde Doktorlar ve Huzur Sokağı gibi sevilen dizilerin yakışıklı oyuncusu Kutsi'nin yer aldığı Beyaz Yalan dizisinin oyuncu kadrosu oldukça iddialı. Kutsi'ye başrolde eşlik edecek isimi ise Babalar Ve Evlatlar, Derin Sular ve Kaçak Gelinler gibi dizilerde rol alan güzel oyuncu Deniz Baysal olacak. Genç oyuncu Deniz Baysal, Kaçak Gelinler dizisindeki Kainat rolüyle büyük beğeni toplamıştı. Dizide ayrıca Ebru Baykaç, Çağlar Sayın ve Ege Aydan gibi sevilen isimler yer alıyor.

    Beyaz Yalan 6. Bölüm Fragmanını İzlemek İçin Tıkla!

    Beyaz Yalan Oyuncuları ve Gerçek İsimleri

    Kutsi - Demir
    Deniz Baysal - Alara ve Melek
    Ebru Aykaç - Asude
    Ege Aydan - Fikret

    Özge İnce - Damla
    Onur Dikmen - Halil
    Ebru Aytemur - Ebru
    Çağlar Sayın - Volkan
    Seher Terzi - Bedriye
    Çetin Karakul - Savaş
    Biran Damla Yılmaz - Nesrin
    Fatih Dokgöz - Hikmet
    Dilara Topuklular - Zeliha
    Berkan Bulut - Özgür
    Elif İskender - Meryem
    Ayça Yağcıoğlu - Sedef
    Pınar Deniz - Azra


    Beyaz Yalan Dizisi Konusu Ne? - Hikayesi


    Alara ve Melek birbirine ikiz kadar benzeyen iki genç kızdır. Biri zengin biri orta halli olan bu kızlar anlaşarak yer değiştirmeye karar verir. Alara ve Melek bu karlarını hayata geçirdikten sonra hiç de hesapta olmayan gelişmeler yaşanır. Aşk, heyecan ve sürpriz dolu bu hikaye izleyicileri ekran kilitleyeceğe benziyor.

    Beyaz Yalan Dizisi Nerede Çekiliyor? Tıkla!

    Diziyi izlerken akıllara gelecek ilk sorulardan biri "Alara'yla Melek ikiz mi?" ya da "Alara ile Melek kardeş mi?" olacak. Alara ve Melek kardeş değil. Bu iki karakteri de güzel oyuncu Deniz Baysal canlandırıyor.

    http://www.gercekismi.blogspot.com/2015/02/kutsi-beyaz-yalan-dizisi-demir.htmlhttp://www.gercekismi.blogspot.com/2015/02/beyaz-yalan-alara-melek-deniz-baysal.html

    Etiketler: Beyaz Yalan Dizisi, Beyaz Yalan Oyuncu Kadrosu, Beyaz Yalan Oyuncuları, Beyaz Yalan Dizisi Konusu,Beyaz Yalan Dizisi Hikayesi, Beyaz Yalan Show TV, Beyaz Yalan Ne Zaman Başlıyor? Beyaz Yalan Hangi Gün Başlayacak? Beyaz Yalan Hangi Kanalda? Beyaz Yalan Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Gerçek Adı, Gerçek İsmi, Beyaz Yalan Kutsi, Beyaz Yalan Deniz Baysal,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Beyaz Yalan Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top