728x90 AdSpace

  • Latest News

    Serçe Sarayı Dizisi Sinem - İlayda Alişan Kimdir?

    Serçe Sarayı dizisi çok yakında  Star TV'de başlıyor. Kadrosunda Songül Öden, Mert Fırat ve Alican Yücesoy gibi izleyicilerin yakından tanıdığı isimleri barındıran Serçe Sarayı dizisinde ayrıca Esra Dermancıoğlu, Serkan Ercan, İsmail Ege Şaşmaz ve Erkan Bektaş gibi bir çok sevilen oyuncu yer alıyor. Dizinin dikkat çeken oyuncularından biri de İlayda Alişan. Genç oyuncu İlayda Alişan Serçe Sarayı dizisinde Serçe'nin kız kardeşi Sinem'i canlandırıyor.

    Serçe Sarayı Dizisi Sinem Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Serçe Sarayı dizisindeki Sinem karakterini genç oyuncu İlayda Alişan canlandırıyor. Serçe'nin kız kardeşi olan Sinem liseye giden genç ve asi bir kızdır. Eniştesini trafik kazasında kaybettikten sonra ablası ve iki küçük yeğeniyle yaşam mücadelesi vermek zorunda kalmıştır. Sinem'in hayatında ailesinden soran en çok yer tutan isimler ise Ali Rıza öğretmen ve okul arkadaşı Tolga'dır.



    İlayda Alişan Kimdir? Kaç Yaşında?


    Genç oyuncu İlayda Alişan 1 Ocak 1998'de İstanbul'da dünyaya geldi. Küçük yaşından itibaren dizi ve reklamlarda rol alan İlayda Alişan ilk olarak Bir Çocuk Sevdim adlı dizide rol aldı. Daha sonra rol aldığı Gönül Hırsızı ve Benim Adım Gültepe gibi dizilerde bir çok ünlü isimler birlikte kamera karşısına geçti. Genç oyuncu İlayda Alişan Star TV'nin yeni dizi Serçe Sarayı'nda Serçe'nin kız kardeşi Sinem olarak izleyicilerin karşısına çıkacak.
    Etiketler: Serçe Sarayı Dizisi Sinem Kimdir? Serçe Sarayı Sinem Gerçek Adı Ne? Serçe Sarayı Dizisi Sinemin Gerçek İsmi , Serçe Sarayı Dizisi Sinem, İlayda Alişan Kimdir? İlayda Alişan Biyografisi, İlayda Alişan Dizileri, İlayda Alişan Kaç Yaşında? İlayda Alişan Fotoğrafları, İlayda Alişan Resimleri, İlayda Alişan Serçe Sarayı Dizisi, İlayda Alişan Saçları, İlayda Alişan Doğum Günü, Serçenin Kızı Kim? Serçenin Kızının Gerçek Adı Ne?
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Serçe Sarayı Dizisi Sinem - İlayda Alişan Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top