728x90 AdSpace

  • Latest News

    Diriliş Dizisi Ertuğrul - Engin Altan Düzyatan Kimdir?

    TRT'nin büyük ses getiren dizisi Diriliş çarşamba akşamlarının en çok izlenen dizilerinden biri. Tarihi gerçekliklere dayanan hikayedeki karakterlerin büyük kısmı gerçek kişilerden oluşuyor. Dizinin ana karakteri olan Ertuğrul'u yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan canlandırıyor. Dizide ayrıca Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Didem Balçın, Hakan Vanlı, Levent Öktem, Serdar Deniz ve Turgut Tunçalp gibi sevilen oyuncular rol alıyor.

    Diriliş Dizisi Ertuğrul Kimidir? Gerçek Adı Ne?


    Diriliş dizisindeki Ertuğrul karakterini ünlü oyuncu Engin Altan Düzyatan canlandırıyor. Kayı boyunun beyi Süleyman Şah'ın oğlu olan Ertuğrul korkusuz ve cesur bir alptir. Süleyman Şah'tan sonra Kayı boyunun lideri olacaktır. Ertuğrul'un gelecekte başlarına çok iş açacağının farkında olan Tapınakçılar ondan kurtulmak için her yolu dener. Öte yandan Ertuğrul tapınakçıların elinde esir olan Sekçuklu şehzadesini ve kızını kurtarır. Şehzade'nin kızı Halime'ye aşık olan Ertuğrul bir yandan halkını yerleştirecek yurt ararken bir yandan da aşkına sahip çıkar.

    Engin Altan Düzyatan Kimdir?


    Yakışıklı oyuncu Engin Altan Düzyatan 26 Temmuz 1979'da İzmir'de dünyaya geldi. Oyunculuk eğitimini İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Bölümü'nde tamamladı. İlk olarak 1997'de yayınlanan Ruhsar dizisinde kamera karşısına geçti. TRT 1'de yayınlanan Koçum Benim dizisi ile dikkatleri üzerine çeken yakışıklı oyuncu daha sonra Kampüsistan, Mühürlü Güller, Sevgili Dünürüm, Bir Bulut Olsam, Kapalı Çarşı, Son, Yol Ayrımı ve Cinayet dizilerinde rol aldı. Genç oyucunun rol aldığı sinema filmleri ise şunlar: Romantik Komedi, Bu İşte Bir Yalnızlık Var, Bu Son Olsun, Aziz Ayşe, Anadolu Kartalları, Bir Avuç Deniz, New York'ta Beş Minare ve Mezuniyet.

    Etiketler: Diriliş Dizisi Ertuğrul Kimdir? Diriliş Ertuğrul  Gerçek Adı Ne? Diriliş Dizisi Ertuğrulun Gerçek İsmi , Diriliş Dizisi Ertuğrul, Engin Altan Düzyatan Kimdir?  Engin Altan Düzyatan Biyografisi,Engin Altan Düzyatan Dizileri, Engin Altan Düzyatan Kaç Yaşında? Engin Altan Düzyatan Fotoğrafları, Engin Altan Düzyatan Resimleri, Engin Altan Düzyatan Diriliş Ertuğrul  Dizisi, Engin Altan Düzyatan Doğum Günü,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Diriliş Dizisi Ertuğrul - Engin Altan Düzyatan Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top