728x90 AdSpace

  • Latest News

    Aşk Yeniden Dizisi Dağ Evi Nerede?

    Fox TV'nin sevilen dizisi Aşk Yeniden 3. bölümü ile izleyicileri ekrana kilitledi. Dağ evinde yapılan çekimler sırasında oyucular keyfli anlar yaşarken aşırı soğukla da mücadele ettiler.

    Şevket, Selin'i kaçırarak Orhan'la birlikte bir dağ evine gönderir. Şevket reisin amacı Orhan'la Selin'i yakınlaştırmaktır. Birbirlerini yakından tanımalarını sağlayarak yakınlaşmalarını sağlayam ister. Selin ilk başlardan Orhan'a tepki gösterse de kısa sürede sakinleşir. Şevket reisin planı işe yaramıştır. Öte yandan Fatih'le Zeyenep de dağ evinin yerini bulur. Uzun ve yorucu bir yürüyüşten sonra eve ulaşırlar. Geceyi hep birlikte geçiren gençler sabaha Şevket reisin baskınıyla uyanır. Şevket reis imamı da yanına alarak nikah kıymaya gelmiştir. Selin baştan itiraz etse de Orhan onu ikna eder. Fatih'le Zeynep'in de nikahsız olduğunu öğrenince onların nikahınıda kıydırı.

    Aşk Yeniden Dizisi Dağ Evi Nerede?


    İzleyicilerin büyük beğenisini kazanan dağ evi sahneleri Kocaeli'nin Kartepe içlesinde bulunan Kartepe kayak merkezinde yapıldı.

    Aşk Yeniden Dizisi Dağ Evi Nerede?, Aşk Yeniden Dağ Evi, Aşk Yeniden 3. Bölüm Nerede Çekildi? Aşk Yeniden Seti, Aşk Yeniden Kartepe, Aşk Yeniden Kocaeli,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Aşk Yeniden Dizisi Dağ Evi Nerede? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top