728x90 AdSpace

  • Latest News

    Paramparça Dizisi Hazal - Alina Boz Kimir?

    Star TV'nin sevilen dizisi Paramparça'da Nurgül Yeşilçay, Erkan Petekkaya, Cemal Hünal, Ebru Özkan, Civan Canoava, Nursel Köse, Güneş Emir, Tolga Tekin, Alina Boz, Leyla Tanlar ve Burak Tozkoparan gibi birbirinde ünlü isimler yer alıyor.

    Dizinin dikkat çeken genç oyuncularından biri olan Alina Boz canlandırdığı Hazal karakteri ile dikkatleri üzerine çekti.

    Paramparça Dizisi Hazal Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Hazal ile Cansu hastanede karışınca Hazal zengin olan ailesini yerine fakir olan aileye verilir. Cansu ise zengin ailenin yanında büyür. Uzun yıllar gizli kalan bu olay meydana gelen bir kaza sonucu tesadüfen ortaya çıkar.

    Alina Boz Kimir? Kaç Yaşında?


    Genç oyuncu Alina Boz 1 Aralık 1997'de Rusya'nın Moskova şehrinde dünyaya geldi. Annesi Rus olan Alina Boz'un Paramparça dizisine dahil olmasında yönetmenin ve Nurgül Yeşilçay'ın payı büyük. Genç oyuncu daha önce de ATV'de yayınlanan Cesur Hemşire dizisinde rol almıştı.
    Paramparça Dizisi Hazal Kimdir? Paramparça Hazal Gerçek Adı Ne? Paramparça Dizisi Hazalın Gerçek İsmi, Paramparça Dizisi Hazal, Alina Boz Kimdir? Alina Boz Biyografisi, Alina Boz Gerçek Hali, Alina Boz Dizileri, Duygu Yıldız Kaç Yaşında? Alina Boz Fotoğrafları, Alina Boz Resimleri, Alina Boz Paramparça Dizisi, Alina Bozun Doğum Günü, Paramparça Hazalın Gerçek Hali,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Paramparça Dizisi Hazal - Alina Boz Kimir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top