728x90 AdSpace

  • Latest News

    Karadayı Dizisi Belgin - Funda Eryiğit Kimdir?

    ATV'nin sevilen dizisi Karadayı'ya sonradan katılan oyunculardan biri olan Funda Eryiğit başarılı performansı ile kısa sürede diziye uyum sağladı. Canlandırdığı Belgin karakteri ile dikkatleri üzerine çeken Funda Eryiğit Karadayı dizisinin öne çıkan oyuncularından biri oldu.

    Karadayı Dizisi Belgin Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Karadayı dizisinin hanım ağası Belgin'i güzel oyuncu Funda Eryiğit canlandırıyor. Yetimhanede yetişen Belgin erkeklerin hakimiyetinde olan yeraltı aleminin tek kadın lideridir. Kardeşi gibi gördüğü ve hayatta güvendiği tek kişi olan Murat'la birlikte hareket eden Belgin yeraltı aleminin tek hanım ağası olur.

     Funda Eryiğit Kimdir? Kaç Yaşında? Nereli?


    Güzel oyuncu Funda Eryiğit 01 Mart 1984'de İstanbul'da dünyaya geldi. Ailesi Samsun'lu olan güzel oyuncu lise yıllarında başladığı oyunculuğu geliştirerek dizilerde rol almaya başladı. İlk olarak 2008'de ATV'de yayınlanan Canım Ailem dizisinde rol alan Funda Eryiğit daha sonra İstanbul'un Altınları, Uçurum ve Eski Hikaye dizilerinde rol aldı. Birçok sinema filminde de rol alan genç oyuncu Karadayı dizisindeki Belgin karakteri ile dikkatleri yeniden üzerine çekti.

    Etiketler: Karadayı Belgin Kimdir? Karadayı Dizisi Belgin Gerçek Adı Ne? Karadayı Belgin Gerçek İsmi, Karadayı Belgin,  Funda Eryiğit Kimdir? Funda Eryiğit Biyografisi,  Funda Eryiğit Gerçek Hali,  Funda Eryiğit Dizileri,  Funda Eryiğit Kaç Yaşında?  Funda Eryiğit Fotoğrafları,  Funda Eryiğit Resimleri,  Funda Eryiğit Karadayı Dizisi,  Funda Eryiğit Doğum Günü, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Karadayı Dizisi Belgin - Funda Eryiğit Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top