728x90 AdSpace

  • Latest News

    Bedel Dizisi Sibel - Alara Bozbey Kimdir?

    Bedel dizisinde Vedat'ın gittiği kulübü işleten kumarhaneci Sibel'i güzel oyuncu Alara Bozbey canlandırıyor. Alara Bozbey'in doğum yeri Litfanya ve Aliona olan ismini Alara olarak değiştirerek Türkiye vatandaşlığına geçmiştir.


    Bedel Dizisi Sibel Kimdir? Gerçek Adı Ne?

    Bedel dizisinin Sibel'ini güzel oyuncu Alara Bozbey canlandırıyor. Komarhane işleten Sibel Vedat'ın da yakın dostudur. Vedat'a karşı duygusal şeyler hisseden Sibel onun zarar görmemesi için elinden geldiği kadar yardımcı olmaya çalışır. Vedat ise vurdumduymaz ve kırıcı tavrını Sibel'e de yansıtmaktan geri durmaz.

    Alara Bozbey Kimdir? Biyografisi, Kaç Yaşında? Nereli?

    Alara Bozbey, 7 Aralık 1986'de Litfanya'da dünyaya geldi. 29 yaşında olan Alara Bozbey'in annesi bir Türkle evlenince Türkiye'ye yerleştiler. Önce üvey babasının Bozbey olan soy ismini aldı ardında da Türkiye vatandaşlığına geçerek Aliona olan ismini Aralra olarak değiştirdi. Başlarda zorluk çekse de kısa sürede Türkiye'ye alıştı ve oyunculuk yapmaya başladı. İlk olarak 2004'de yayınlanan Yabancı Damat dizisinde rol alan güzel oyuncu daha sonra Arka Sokaklar, Evimin Erkeği, Hepsi 1, Adanalı, Prenses Perfinya, Süper Ajan K9, Karadağlar ve Benim İçin Üzülme gibi pek çok başarılı dizide rol aldı. Alara Bozbey yeni dizi Bedel'de Sibel karakteri ile yeniden kamera karşısına geçti.

    (Fotoğraflara tıklayarak tam ekran yapabilirsiniz)

     
    Etiketler: Bedel Sibel Kimdir? Bedel Sibel Gerçek Adı Ne? Bedel Sibel Gerçek İsmi , Bedel Dizisi Sibel , Alara Bozbey Kimdir?  Alara Bozbey Biyografisi, Alara Bozbey instagramfotografları ,  Alara Bozbey Nereli,  Alara Bozbey Dizileri, Alara Bozbey Kaç Yaşında? Alara Bozbey Fotoğrafları, Alara Bozbey Resimleri, Alara Bozbey Bedel Dizisi,  
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bedel Dizisi Sibel - Alara Bozbey Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top