728x90 AdSpace

  • Latest News

    ACİL AŞK ARANIYOR NİSAN (DUYGU YETİŞ) KİMDİR - DUYGU YETİŞ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ


    ACİL AŞK ARANIYOR DİZİSİ NİSAN KİMDİR

    Başrollerinde yakışıklı oyuncu Serhat Teoman ve güzel oyuncu Duygu Yetiş'in rol aldığı yeni Acil Aşk Aranıyor dizisi, daha önceden yayınlanan ve sonrasında yayından kaldırılan Acil Servis dizisinin romantik komediye çevrilmiş halidir.


    Show Tv'nin yeni dizisi Acil Aşk Aranıyor oyuncuları arasında Serhat Teoman, Duygu Yetiş, Rojda Demirer, Tamer Tıraşoğlu, Sinem Uçar, Gökhan Soylu ve Serkan Öztürk gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. Acil Aşk Aranıyor dizisinde Sinan ve Nisan karakterleri önce komşu olduklarını ve aralarında yaşanan tatlı sürtüşmelerin, ardından daha sonra aynı hastanede çalıştıklarını öğrenmektedirler.


    Acil Aşk Aranıyor dizisi hakkında ve oyuncu isimleri hakkında bilgileri daha önce paylaşmıştık, bu yazımızda ise Acil Aşk Aranıyor oyuncularından olan ve dizide Nisan karakterini canlandıran Duygu Yetiş hakkında bilgileri sizler için derledik. Acil Aşk Aranıyor nisan kimdir, Duygu Yetiş kimdir kaç yaşında boyu kilosu kaçtır gibi merak edilen soruların cevapları yazımızın devamındadır.

    ACİL AŞK ARANIYOR OYUNCULARI>>>


    Acil Aşk Aranıyor Dizisindeki Nisan Karakteri Kimdir?


    Duygu Yetiş Kimdir


    Acil Aşk Aranıyor dizisinde Doktor Nisan karakterini canlandıran Duygu Yetiş, 1984 yılında İstanbul da doğmuştur. Haliç Üniversitesi Konservatuarı Tiyatro Bölümü mezunu olan güzel oyuncu bu güne kadar bir çok dizide rol almıştır.


    1984 yılında doğan başarılı oyuncu Duygu Yetiş, ilk kez 2002 yılında “Tatlı Hayat” dizisi ile kamera önüne geçti. Daha sonra “Evli ve Çocuklu” dizisinde rol alan oyuncu dizide evin şımarık ve sorumsuz kızını canlandırdı. “Yağmur Zamanı” dizisinde de rol alan Duygu Yetiş‘in asıl tanınması ise 2007 yılında Kanal D‘de yayınlanan “Annem” dizisi ile oldu. 


    Dizlerin yanı sıra çeşitli reklamlarda da yer alan güzel ve başarılı oyuncu Duygu Yetiş, İleride hem oyunculuk, hemde grafikerlik yapmak istediğini söylemektedir. Sevilen oyuncu Duygu Yetiş şimdilerde ise Acil Aşk Aranıyor dizisinde Nisan karakterini canlandırmaktadır.


    Duygu Yetiş Twitter : https://twitter.com/Duillee

    Duygu Yetiş Facebook : https://tr-tr.facebook.com/DuyguYetisOfficial
    Duygu Yetiş İnstagram : https://instagram.com/duille/

    Duygu Yetiş Rol Aldığı Dizi ve Filmler


    Tatlı Hayat – 2002 

    Evli ve Çocuklu - 
    Yağmur Zamanı – Merve 
    Gülpare – 2006 
    Annem – 2007 
    Kış Masalı – 2009 – Esmer 
    Uçurum – 2012 
    Krem – 2012
    Acil Aşk Aranıyor - 2015 - Nisan

    acil aşk aranıyor dizisi nisan, acil aşk aranıyor nisan kimdir, acil aşk aranıyor dizisindeki nisanın gerçek adı boyu kilosu kaç, duygu yetiş kimdir, duygu yetiş biyografi, duygu yetiş hakkında bilgi, duygu yetiş kaç yaşında, duygu yetiş resimleri, duygu yetiş dizileri, acil aşk aranıyor nisan resimleri, acil aşk aranıyor dizisi oyuncuları kimler,

    Duygu Yetiş Resimleri

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ACİL AŞK ARANIYOR NİSAN (DUYGU YETİŞ) KİMDİR - DUYGU YETİŞ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top