728x90 AdSpace

  • Latest News

    AYŞENUR BALCI KİMDİR - AYŞENUR BALCI RESİMLERİ VE VİDEOLARI

    AYŞENUR BALCI KİMDİR RESİMLERİ

    İşte Benim Stilim All Starda heyecan giderek artmakta ve her hafta bir kişi elenmektedir. Bilindiği gibi bu sezon yarışan yarışmacılar daha önce İşte Benim Stilim yarışmalarında yarışmış ve tanınan isimlerdir. All Starda daha önceki sezonlarda yarışmış ve beğenilen isimler yer alırken bu yarışmacıların aralarında en çok dikkat çeken ve beğenilen isimlerden birisi şüphesiz Ayşenur Balcı olmaktadır. Ayşenur Balcı hem yer aldığı sezonda hemde bu sezon ki İşte Benim Stilim All Star da büyük beğeni toplayan isimler arasındadır. Güzelliği ve giydiği kıyafetler ile yarışmanın favori isimleri arasında yer alan Ayşenur Balcı zaman zaman tartışmaları ile de tanınmaktadır. Peki Ayşenur Balcı kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaçtır tüm bu bilgileri sizler için derledik.

    Ayşenur Balcı Kimdir
    İşte benim Stilim yarışması ile tanıdığımız güzel yarışmacı Ayşenur Balcı, yarışmanın en dikkat çeken isimleri arasındaki yerini almıştı ve hala en çok aranan isimlerden olmaktadır. All Star da yarışacak olan Ayşenur Balcı, 23 Ağustos 1994 yılında İstanbul da doğmuştur. İstanbul'da yaşamakta olan güzel yarışmacı modellik ve mankenlik yapmaktadır. Bunların dışında oyunculuk ve dans ile de ilgilenmektedir.
    Güzelliği ve giyimi ile oldukça dikkat çeken Ayşenur Balcı'nın vücut ölçüleri 80-60-90 dır. Ayşenur Balcı boyu 1,72 ve kilosu ise 52 kilodur. Yarışmadaki performansı sonrasında da oldukça popüler olan güzel manken Ayşenur Balcı, yarışmadan sonra katıldığı bir programda ettiği dans ile dikkatleri çekerken son olarak canlı yayın uygulaması olan Periscope da da üstsüz video yayınlayan Ayşenur Balcı sosyal medyada da bir hayli gündem oluşturdu.

    Ayşenur Balcı Yaşı: 21
    Ayşenur Balcı Boyu: 1,72
    Ayşenur Balcı Kilosu: 52
    Ayşenur Balcı Göz Rengi: Ela
    Ayşenur Balcı Twitter:
    Ayşenur Balcı İnstagram:

    ayşenur balci kimdir, aysenur balci kac yasindadir, aysenur balci resimleri, ayşenur balcı fotografları, ayşenur balcı videoları, ayşenur balcı periscope videosu, aysenur balci video, iste benim stilim aysenur balci kimdir, iste benim stilim all star, aysenur balci kac yasinda, aysenur balci nereli,

    Melek Balkan Kimdir>>
    Sara Koçoğlu Kimdir>>
    Ayşenur Balcı Kimdir>>
    Nazlı Hamarat Kimdir>>
    Gülşah Yılmaz Kimdir>>
    Çiğdem Çelik Kimdir>>
    Gizem Güler Kimdir>>
    Nihal Candan Kimdir>>
    Ezgi Ünal Kimdir>>
    Aycan - Nurcan Şencan Kimdir>>

    Ayşenur Balcı Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: AYŞENUR BALCI KİMDİR - AYŞENUR BALCI RESİMLERİ VE VİDEOLARI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top