728x90 AdSpace

  • Latest News

    Baba Candır Haluk Kimdir - Uraz Kaygılaroğlu Kimdir - Uraz Kaygılaroğlu Biyogrofi

    Baba Candır Haluk Kimdir

    Trt 1'in sempatik dizisi Baba Candır'ın Haluk'unu Uraz Kaygılaroğlu canlandırmaktadır. Dizide holding sahibinin oğlunu canlandıran ve babasının özel hayatıyla ilgili her zaman şüpheleri olan birini canlandıran Kaygılaroğlu, dizide Ece karakteriyle yaşadığı çekişmeler ile aşk  yaşayacağı beklenen karakterlerden.


                            



    Uraz Kaygılaroğlu Kimdir
    30 Haziran 1987 tarihinde doğmuştur.İstanbul'da dünyaya gelen Uraz Kaygılaroğlu 4 yıllık üniversite hayatının ardından ilk defa, Pis Yedili'de rol almış ve özellikle gençler tarafından oldukça tanınan bir isim olmuştur. Pis Yedili dizisinden sonra yine diziler ve sunuculuklarıyla ekranda görünmeyi bırakmayan Uraz Kaygılaroğlu, oyunculuğa başladığı yıllardaki kilolarını vererek oldukça farklı karizmasını da ortaya çıkarmış oldu.
    Özel Hayatı olarak ise Melis İşiten'le evlendiğini söyliyebiliriz.Aynı dizide rol alan ikili evlilik kararı almış ve set aşklarından birini daha mutlulukla devam ettirmişlerdir.


                           


    Uraz Kaygılaroğlu'nun Yer Aldığı Yapımlar
    Yedi Güzel Adam (2014)
    Takip (2014)
    Tam Zamanı (2013)
    Eski Hikaye (2013)
    Harem (2012)
    Kamuflaj (2012)
    Pis Yedili (2011-2012-2013)
    Milyonda Bir (2008)
    Mezuniyet (2009)
    Canını Sevdiğiminin İstanbul’u (2009)
    Es Es (2008)




    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Baba Candır Haluk Kimdir - Uraz Kaygılaroğlu Kimdir - Uraz Kaygılaroğlu Biyogrofi Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top