728x90 AdSpace

  • Latest News

    Bir Deniz Hikayesi Dizisi Nerede Çekiliyor?

    Bir Deniz Hikayesi dizisi Eylül'de Kanal D'de ekrana gelecek.

    Yeni sezonun iddialı dizilerinden biri olan Bir Deniz Hikayesi geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çekiyor. Dizinin başrollerinde Öyle Bir Geçer Zaman Ki dizisindeki Küçük Osman karakteri ile ünlenen minik oyuncu Emir Berke Zincidi yer alıyor. Küçük oyuncu son olarak yine Kanal D'de yayınlanan Küçük Ağa dizisinde de rol almıştı. Dizide Deniz karakterini canlandıracak Emir Berke Zincidi'nin annesini Begüm Birgören babasını ise Emre Kızılırmak canlandıracak.

    Bir Deniz Hikayesi dizisinin konusu kısaca şöyle: Deniz babası ile küçük bir sahil kasabasından yaşamaktadır. Annesini hiç tanımayan Deniz'in içinde hep bir anne özlemi vardır. Deniz'in annesi Zeynep yıllar sonra tesadüfen Denizler'in yaşadığı kasabaya gezmeye gelir. Deniz'le karşılaşan Zeynep oğlu olduğunu bilmeden onu çok sever. İşte bütün hikaye de bundan sonra başlar.

    Bir Deniz Hikayesi Dizisi Nerede Çekiliyor?


    Çekimleri İstanbul'da yapılan Bir Deniz Hikayesi dizisi için Vialand, Ağva ve Beykoz Yalıköy'de bulunan mekanlarda yapılıyor. İstanbul'da tamamlanan çekimlerin ardından ekip hep birlikte toparlanarak Marmaris'e gidecek. Dizinin geri kalan bölümleri Marmars'in Bozburun beldesinde yapılacak. Şirin bir sahil kasabası olan Bozburun doğal güzelliği ile herkesi kendine hayran bırakıyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bir Deniz Hikayesi Dizisi Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top