728x90 AdSpace

  • Latest News

    20 AĞUSTOS ÜTOPYADA DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR KİMLER - ÜTOPYA KİMLER DOKUNULMAZ OLDU

    utopya-kimler-dokunulmazlik-kazandi
    ÜTOPYA DOKUNULMAZLIK KAZANAN İSİMLER (20 Ağustos 2015)

    Bir hafta daha geride kalan Ütopya da bu hafta yine eleme günü geldi ve dokunulmazlık kazanan isimler dört gözle beklenmektedir. Merak edilen ütopya da 20 Ağustos kimler dokunulmazlık kazandı sorusu cevap buldu ve bu haftanın dokunulmaz olan isimleri açıklandı.
    Son olarak Kaan'ın elendiği Ütopya da bu hafta yeni gazete satış sonuçları açıklandı. Ütopya da 6. hafta gazete satışları sonuçlarına göre dokunulmazlık kazanan isimler hemen hemen aynı isimler olmaktadır. 

    Dokunulmazlıklar açıklanarak böylelikle dokunulmazlık kazanan kişiler dışındaki yarışmacılar arasında oylama yapılarak potaya giren isimlerden bir tanesi yarışmaya veda ediyor. Yeni sistemde 6. haftaya gelinen ütopyada bu hafta yani 20 Ağustos Perşembe dokunulmazlık kazanan isimler belli oldu. Gazete satışlarından en çok gazetesi satılan kişiler arasından 4 tanesi dokunulmazlık kazandı. işte 20 Ağustos Perşembe ütopya 6. hafta dokunulmazlık kazanan simler.

    Ütopya 6. Hafta Kimler Dokunulmazlık Kazandı (20 Ağustos Perşembe)

    - Kürretülayn
    - Serkan
    - Semih
    - Murat


    ÜTOPYA 27 AĞUSTOS KİM DOKUNULMAZ>>
    www.gercekismi.blogspot.com
    Ütopya da Kim Kaç Kere Dokunulmazlık Kazandı
    Semih 6
    Tuncay 5
    Serkan 6 
    Altar 4
    Bahadır 3
    Kürretülayn 3
    Murat 2


    Giderek artan gazete satışları sonrasında yarışmacılardan dokunulmazlık kazanan 4 isim yukarıdaki gibidir. Diğer 5 haftaki satışlara göre Bahadır ve Tuncay bu hafta yine dokunulmazlık alanlar arasında yok ve bakalım Bahadır'ın ve Tuncay'ın ismi yazılacak mı?. Her yarışmacı kendi gazetesinde yayınladıkları haberler ve başlıklarla adeta birbirlerine karşı meydan okumaktadırlar. Gazete alımları ve satışları ile ilgili bilgileride yazımızda bulabilirsiniz. 

    ÜTOPYA GAZETELERİ NASIL NEREDEN ALINIR>>

    Ütopya yarışmacılarının gazetelerini sizde almak ve yarışmacılara destek olmak isterseniz. Ütopya gazetelerini internet veya sms ile satın alabilirsiniz. Bu hafta üçüncü gazete satış sonuçları açıklandı ve bu hafta dokunulmaz olan kişiler belli oldu. Yazımızın devamında bu hafta ütopyada kimler dokunulmaz oldu, eleme gecesinde kimlerin isimleri yazılmayacak gibi tüm bilgileri bulabilirsiniz.

    6. hafta ütopya gazete satışları, bu hafta ütopyada en çok kimin gazetesi satıldı, ütopya gazete satış sonuçları, ütopya da kimler dokunulmazlık kazandı, 20 ağustos ütopyada dokunulmaz olan kişiler kimler, bu hafta ütopyada kimler dokunulmaz oldu, 20 ağustos perşembe ütopya dokunulmazlık kazananlar, ütopya 19 ağustos gazete satış sonuçları, utopya kimler dokunulmazlik kazandi 6. hafta,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: 20 AĞUSTOS ÜTOPYADA DOKUNULMAZLIK KAZANANLAR KİMLER - ÜTOPYA KİMLER DOKUNULMAZ OLDU Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top