728x90 AdSpace

  • Latest News

    Mayıs Kraliçesi Nehir - Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

    Değişik konusu ile dikkat çeken Mayıs Kraliçesi dizisi çok yakında Show TV'de başlıyor. Dizinin başrolünde Yağmur Tanrısevsin yer alıyor. Genç oyuncu dizide tersanede kaynak yapan bir kız olan Nehir'i canlandırıyor. Fotoğraf çekimleri için tersaneni yolunu tutan Tanrısevsin kaynak makinesi ile poz verdi. Yeni rolü için kaynak eğitimi de alan güzel oyuncu rolüne uygun olması için saçlarını da kestirerek siyaha boyadı.

    Çekimlerine önümüzdeki günlerde başlanacak olan dizinin yayın tarihi ise henüz netlik kazanmadı.
    Yağmur Tanrısevsin Kimdir?

    Yağmur Tanrısevsin 24 Ağustos 1990'da İstanbul'da dünyaya geldi. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Seramik ve Cam Bölümü'nde eğitim gören güzel oyuncu özel olarak oyunculuk eğitimi de almaktadır. Boks, tenis, kayak ve basketbol gibi sporlara meraklı olan genç oyuncu ayrıca resim ve heykele de yakından ilgileniyor.


    İlk olarak Amerikan yapımı olan The Tragedy isimli filmde kamera karşısına geçti. Daha sonra ise Adını Feriha Koydum ve Pis Yedili gibi dizilerde konuk oyuncu olarak yer aldı. Güneşi Beklerken dizisinde canlandırdığı Melis karakteri ile büyük bir çıkış yapan genç oyuncu geniş bir hayran kitlesi edindi. Son dönemde Kaçak ve Bana Baba Dedi dizilerinde de rol alan güzel oyuncu Mayıs Kraliçesi ile yeniden kamera karşısına geçti. Yağmur Tanrısevsin Mayıs Kraliçesi dizisinde Nehir karakterini canlandıracak.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Mayıs Kraliçesi Nehir - Yağmur Tanrısevsin Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top