728x90 AdSpace

  • Latest News

    Bir Deniz Hikayesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Kana D

    Küçük oyuncu Emir Berke Zincidi'n yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi çok yakında başlıyor. Dizinin başrollerinde Kaçak dizsinden tanıdığımız güzel oyuncu Begüm Birgören ile Kara Para Aşk'ta rol alan yakışıklı oyuncu Emre Kızılırmak yer alıyor. Dizide ayrıca Ozan Çobanoğlu, Başak Parlak, Caner Kurtaran, Beste Vural ve Duygu Boztepe gibi sevilen oyuncular da rol alıyor.

    Begüm Birgören, Emir Berke Zincidi'nin canlandırdığı Deniz'in annesi Zeynep'i canlandırırken Emre Kızılırmak ise babası Hakan'ı canlandıracak.

    Çekimlerine geçtiğimiz günlerde başlanan dizinin yayın tarihi henüz belli olmadı.

    Bir Deniz Hikayesi Oyuncuları


    Begüm Birgören - Zeynep
    Emre Kızılırmak - Hakan
    Emir Berke Zincidi - Deniz
    Ozan Çobanoğlu - Ahmet
    Başak Parlak - Reyhan
    Simay Tuna Küçük - Mahide
    Cevdet Arıcılar - Aslan Bey
    Caner Kurtaran - Semih
    Nihal Koldaş - Sıdıka
    Beste Vural - Azra
    Duygu Boztepe - Sude
    Merve Kızıl - Hale
    Mehmet Şahin - Musa
    Tuba Kantoğlu - Müdire

    Bir Deniz Hikayesi Konusu ve Senaryosu


    Hakan ile Zeynep büyük bir aşkla birbirlerine bağlıdır. Ama aileleri bu aşka karşı çıkar ve onları ayırmaya çalışır. Her şeye rağmen Hakan'la Zeynep aşklarını yaşarlar ve Deniz isminde bir çocukları olur. Ama mutlulukları kısa sürer ve ayrılmak zorunda kalırlar. Deniz babası Hakan'la birlikte kalır. Hakan oğlu denizi de yanına alarak küçük bir sahil kasabasına yerleşir. Uzun yıllar bu kasabada yaşarlar. Deniz büyüdükçe kasabanın en yaramaz çocuğu haline gelir. Kasabalı Denizi çok sevdiğinden onun yaramazlıklarına ses çıkarmaz. Deniz yaramaz bir çocuk olsa da annesiz büyümenin burukluğunu hep içinde taşır. Deniz'in annesi Zeynep yıllar sonra kocası ile birlikte bir geziye çıkar. Gezi sırasında tesadüfen Deniz'le karşılaşır. Anne oğul olduklarını bilmeyen ikili buna rağmen çok iyi anlaşırlar. Yıllar sonra yaşanan bu karşılaşma herkesin hayatını değiştirir. Asıl hikaye de bundan sonra başlar.


    Kanal D'nin yeni dizisi Bir Deniz Hikayesi Eylül'de izleyicilerle buluşmaya hazırlanıyor.


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bir Deniz Hikayesi Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Kana D Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top