728x90 AdSpace

  • Latest News

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ayşen Kimdir?

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8 Eylül'de başlıyor. Geniş oyuncu kadrosu ile dikkat çeken dizinin öne çıkan oyuncularından biri de İncinur Daşdemir. Güzel oyuncu İncinur Daşdemir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinde Ayşen karakterini canlandıracak. Ayşen, Deniz Çakır'ın canlandırdığı Meryem karakterinin en yakını ve sırdaşıdır.

    İncinur Daşdemir son olarak Kanal D'de yayınlanan Bana Artık Hicran De dizisinde rol almıştır. Bana Artık Hicran De dizinin yayından kaldırılmasının ardından yaklaşık bir yıldır ekranlardan uzak kalan İncinur Daşdemir, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi ile yenden izleyicilerle buluşuyor.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ayşen Kimdir?


    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisindeki Ayşen karakterini İnci Nur Daşdemir canlandırıyor. Sinan Demirer'in canlandırdığı Civciv'in karısı olan Ayşen, Meryem'in de en sırdaşıdır. Kocası Civciv'i çok seven Ayşen ona bir çocuk veremediği için hep bir eziklik hisseder. Ama Civciv bu durumu hiç dert etmez ve Ayşen'e hep sadık kalır. Meryem Ayşen'den hiçbir şeyi gizlemez ve bütün sırlarını anlatır. Ayşen'de her konuda Meryem'e destek olarak onu yalnız bırakmaz.

    İncinur Daşdemir Kimidir?


    Doğum Tarihi: 22 Ocak 1985
    Doğum Yeri: İstanbul
    Eğitimi: İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı - Tiyatro

    Oynadığı Diziler:

    Firuze
    Kayıp Aranıyor
    Bana Artık Hicran De
    Ağır Roman Yeni Dünya
    Bir Zamanlar Osmanlı Kıyam

    Güzel oyuncu ayrıca Annemin Şarkısı ve  Dabbe 2 gibi sinema filmlerinde de rol aldı.

    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Ayşen Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top