728x90 AdSpace

  • Latest News

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nerede Çekiliyor?

    ATV'nin merakla beklenen yeni dizisi Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz 8 Eylül salı akşamı başlıyor. İlk bölümü ile ekrana gelecek olan dizi uzun zamandır gündemdeydi. Dizinin izleyicilerden nasıl bir tepki göreceği de merak konusu. Kurtlar Vadisi dizisinden bir çok oyuncuyu transfer eden Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz'ın bu sezonun en iddialı dizilerinden biri olması bekleniyor.

    Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Tarık Ünlüoğlu, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Tuna Orhan, Sinan Demirer ve Yüksel Arıcı gibi pek çok deneyimli oyuncu yer alıyor.

    Oktay Kaynarca'nın Hızır isimli  mafya babasını canlandıracağı dizide Deniz Çakır da Hızır'ın karısı Meryem'i canlandırıyor. Hızır'ın yasak aşkı Nazlı'yı ise genç oyuncu Müjde Uzman canlandırıyor.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nerede Çekiliyor?

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin çekimlerine geçtiğimiz hafta İstanbul'da başlandı. İstanbul'un çeşitli ilçe ve semtlerinden yapılacak çekimlerde pek çok mekan kullanılacak. Dizinin yoğun olarak çekileceği yerlerin başında ise Çamlıca ve civarı geliyor. Dizide kullanılan mekanlar ise özenle seçildi. Kuvvetli Çelik Holding de bu mekanlardan biri olacak.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Nerede Çekiliyor? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top