728x90 AdSpace

  • Latest News

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Özlem Kimdir?

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisi 8 Eylül'de başlıyor. Dizinin başrollerinde Oktay Kaynarca, Tarık Ünlüoğlu, Deniz Çakır, Müjde Uzman, Yunus Emre Yıldırımer, Ozan Akbaba, Sabina Toziya ve Tuna Orhan gibi pek çok sevilen oyuncu rol alıyor.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizisinin genç oyuncularından biri olan Selen Korkutan dizide Özlem karakterini canlandıracak. Özlem yeraltı dünyasının en büyüğü olan Ünal Kaplan'ın kızıdır. Özlem babası olan Ünal Kaplan'ı ise usta oyuncu Tarık Ünlüoğlu canlandırıyor.

    Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Özlem Kimdir?


    Yeraltı dünyasının tek hakimi olan Ünal Kaplan'ın kızı olan Özlem Londra'da eğitim gören güzel, zeki ve çalışkan bir kızdır. Tesadüfen babasının karanlık dünyasına adım atar. Karşısına çıkan her türlü zorlukla başa çıkabilen güçlü bir kızdır.

    Selen Korkutan Kimdir?


    Doğrum Tarihi: 14 Şubat 1989
    Doğum Yeri: Kocaeli
    Eğitim Durumu: İstanbul Ticaret Üniversitesi Medya ve İletişim Sistemleri

    Genç oyuncu Selen Korkutan 2012'de Show TV'de yayınlanan MUCK dizisinde rol almıştı. Güzelliği ile dikkatleri üzerine çeken genç oyuncu hatırı sayılır bir hayran kitlesi edinmişti. MUCK dizisinin ardından Dehşetin Tanıkları isimli dizide de rol alan Korkutan daha sonra uzun süre oyunculuğa ara verdi. Oyunculuğun yanı sıra Fasione Tv ve Number 1 gibi televizyonlarda sunuculuk da yaptı. Ayrıca müzikle de ilgilenen Selen Korkutan şarkı söylediği bir de grubu vardır.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz Özlem Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top