728x90 AdSpace

  • Latest News

    KİRALIK AŞK SUDE (MELİSA ŞENOLSUN) KİMDİR - MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    kiralik-ask-sude-melisa-senolsun-kimdir
    KİRALIK AŞK SUDE KİMDİR

    Star Tv nin sevilen dizisi olan Kiralık Aşk dizisi yeni bölümleri ile devam ederken diziye yeni isimler katılmaya devam etmektedir. Melisa Şenolsun Kiralık Aşk dizisi oyuncu kadrosuna dahil oldu. Barış Arduç, Elçin Sangu, Salih Bademli, Sinem Öztürk, Sanem Yeles gibi başarılı isimlerin yer aldığı Kiralık Aşk dizi oyuncuları arasına güzel oyuncu Melisa Şenolsun katıldı. Kiralık Aşk dizisinde Melisa Şenolsun, Neriman ve Necmi'nin kızları Sude karakterini canlandırmaktadır. Dizinin yeni bölümlerinde yer alacak olan başarılı ve genç oyuncu Melisa Şenolsun, Sude karakteri ile izleyici karşısında olacaktır. Peki Melisa Şenolsun kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaçtır şimdi merak edilen tüm bu soruların cevaplarını yazımızda bulabilirsiniz.

    KİRALIK AŞK OYUNCULARI KİMLER>>>

    Kiralık Aşk Dizisindeki Sude Karakteri Kimdir

    Melisa Şenolsun Kimdir
    Kiralık Aşk dizisinde Sude karakterini canlandıran Melisa Şenolsun 5 Ocak 1996 yılında İzmir’de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlayan güzel ve başarılı oyuncu Melisa Şenolsun daha sonra İstanbul’a gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

    Güzelliği ve oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Melisa Şenolsun 170 cm boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Göz rengi ise yeşildir. Melisa Şenolsun ilk dizi oyunculuğu tecrübesini Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde yaşamıştır. Şimdi ise Kiralık Aşk dizisinde Sude karakteri ile ekranlarda olacaktır.

    Melisa Şenolsun Yaşı: 19
    Melisa Şenolsun Boyu: 1,70
    Melisa Şenolsun Kilosu: 55
    Melisa Şenolsun İnstagram Hesabı: https://instagram.com/melisasenolsun/

    kiralık aşk sude, kiralık aşk sude kimdir, kiralık aşk sude resimleri, kiralık aşk sude karakteri, kiralık aşk sude kaç yaşında boyu kilosu kaç, kiralık aşk sude gerçek adı, kiralık aşk nerimanın kızı sude kim, kiralik ask sude kimdir, melisa şenolsun kimdir, melisa şenolsun kaç yaşında, melisa şenolsun resimleri, melisa şenolsun biyografi, melisa şenolsun boyu kilosu kac, melisa şenolsun kac yasinda,

    Melisa Şenolsun Resimleri
      
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KİRALIK AŞK SUDE (MELİSA ŞENOLSUN) KİMDİR - MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top