728x90 AdSpace

  • Latest News

    ASLA VAZGEÇMEM FIRAT (HAKAN DİNÇKOL) KİMDİR - HAKAN DİNÇKOL KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    ASLA VAZGEÇMEM FIRAT KİMDİR 

    Show Tv'nin sevilen dizisi Asla Vazgeçmem dizisi ile ilgili bilgileri sizlere aktarmaya devam ediyoruz. İlgi ile izlenen Asla Vazgeçmem dizi oyuncuları arasındaki Hakan Dinçkol hakkındaki bilgileri sizler için derledik. Başrollerinde Tolgahan Sayışman, Amine Gülşe ve Şafak Pekdemir'in paylaştığı Asla Vazgeçmem dizi oyuncuları arasında Tuğçe Kumral, Yonca Cevher, Eren Hacısalihoğlu, Yağızhan Dikmen, Tugay Mercan gibi başarılı oyuncular yer almaktadır.

    Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan Asla Vazgeçmem dizisinde yer alan oyuncuların arasında en çok araştırma yapılan ve sevilen oyuncu Hakan Dinçkol isimli oyuncudur. Hakan Dinçkol Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakterini canlandırmaktadır. Peki Hakan Dinçkol kimdir kaç yaşında ve boyu kilosu kaçtır.

    Asla Vazgeçmem Dizisindeki Fırat Karakteri Kimdir?

    Hakan Dinçkol Kimdir

    Asla Vazgeçmem dizisinde Fırat karakterini canlandıran Hakan Dinçkol 20 Aralık 1981 yılında İstanbul da doğmuştur. 34 yaşında olan yakışıklı oyuncu Hakan Dinçkol 1,88 boyunda ve 83 kilo ağırlığındadır. Daha çnce Avea ve PTTCELL reklamlarında oynayan Hakan Dinçkol şimdi ise Asla Vazgeçmem dizisi ile izleyici karşısındadır. Başarılı oyuncunun resimleri ve bilgileri yazımızın devamındadır.

    Hakan Dinçkol Yaşı: 34
    Hakan Dinçkol Boyu: 1,88
    Hakan Dinçkol Kilosu: 83

    asla vazgeçmem fırat, asla vazgeçmem fırat kimdir, asla vazgecmem dizisi firat, asla vazgecmem fırat resimleri, asla vazgecmem fırat kaç yaşında, asla vazgecmem firat boyu kac, asla vazgeçmem oyuncuları, asla vazgeçmem dizi oyunculari, hakan dinçkol kimdir, hakan dinçkol kaç yaşında, hakan dinckol resimleri, hakan dinckol boyu kilosu kac, hakan dinckol biyografi

    Hakan Dinçkol Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ASLA VAZGEÇMEM FIRAT (HAKAN DİNÇKOL) KİMDİR - HAKAN DİNÇKOL KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top