728x90 AdSpace

  • Latest News

    Gamsız Hayat Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV

    Güzel oyuncu Ceyda Ateş, Gamsız Hayat dizisi ile ekranlara geri dönüyor.

    Show TV'de ekrana gelecek olan Gamsız Hayat dizisinde Ceyda Ateş'e başrolde Ali Aksöz ile Ahmet Rıfat Şungar eşlik edecek. Dizide genç aşıkların kaderin önlerine çıkardığı tuzaklarla giriştiği amansız mücadele anlatılacak. Büyük merakla beklenen dizinin yönetmen koltuğunda Hakan Gürtop oturuyor. Usta yönetmen daha önce de Parmaklıklar Ardında,  Bahar Dalları ve Kalbim Seni Seçti gibi sevilen dizilerde yönetmenlik yapmıştı.
    Gamsız Hayat Oyuncuları

    Gamsız Hayat dizisinin başrol kadın oyuncusu Ceyda Ateş oldu. Güzel oyuncu daha önce de Yılanların Öcü, Adını Feriha Koydum, Yer Gök Aşk, Doludizgin Yıllar, Kavak Yelleri ve Çiçek Taksi gibi pek çok sevilen dizide rol almıştı. Başrolde Ceyda Ateş'e eşlik edecek isimler ise Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar olacak. Yakışıklı oyuncu Ali Aksöz son olarak Medcezir dizisinde rol almış ve büyük beğeni toplamıştı. Ahmet Rıfat Şungar ise Merhamet dizisinin ardından yaklaşık iki yıllık bir aradan sonra yeniden dizi setlerine geri döndü. Gamsız Hayat dizisinde rol alan diğer oyuncular ise Itır Esen, Dilara Öztunç,Güzide Arslan, Hakan Ummak, Alara Bozbey ve Kenan Acar gibi sevilen isimlerden oluşuyor.


    Gamsız Hayat Konusu

    Gamsız Hayat dizisinin konusu hakkında henüz net bir bilgi yok. Ama dizinin Ceyda Ateş, Ali Aksöz ve Ahmet Rıfat Şungar canlandırdığı karakterler arasında yaşanan aşk üçgeni etrafında şekilleneceğini söyleyebiliriz.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Gamsız Hayat Dizisi Oyuncuları ve Konusu - Show TV Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top