728x90 AdSpace

  • Latest News

    Bedel Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Yeni sezona birbirinden iddialı dizilerle girmeye hazırlanan ATV, Kara Ekmek ve Sevdam Alabora'dan sonra Bedel dizisinin tanıtımlarını da yayınlamaya başladı. Çekimlerine başlanan Bedel dizisi yakında izleyicilerle buluşacak.  Sedef Avcı, Necip Memili ve Berk Erçer’in rol aldığı dizide, can düşmanı olan iki eski dostun aynı kadına aşık olması anlatılıyor.



    Bedel Dizisi Hangi Kanalda, Ne Zaman Başlıyor?


    ATV'nin yeni dizisi Bedel'in çekimlerine yeni başlandı. Dizisin yayın tarihi ve hangi gün ekrana geleceği henüz açıklanmadı.

    Bedel  Dizisi Konusu ve Hikayesi  


    Bedel dizisinin başlıca karakterleri Ali, Begüm ve Vedat. Ali, geçmişte uğradığı haksızlığı hazmedemeyip  intikamını almak için yemin eder. Vedat, içinde yaşama sevinci olmayan, içine düştüğü boşluktan bir türlü kurtulamayan ve çareyi kumarda arayan biridir. Kumara karşı büyük bir zaafı olan Vedat her şeyini kaybedince kumar masasına karısı Begüm'ü koyacak kadar zavallıdır. Begüm ise Vedat'ın aşağılamalarına Ali'ye olan büyük aşkı ve bir gün kavuşacaklarına olan ümidi sayesinden katlanmaktadır. Ali, Begüm ve Vedat üçgeninde yaşanan gelişmeler geçmişteki büyük bir sırrı ortaya çıkaracak ve bu büyük sır herkesin hayatını derinden etkileyecek.

    Bedel  Dizisi Oyuncuları, Bedel Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

    Sedef Avcı
    Gonca Sarıyıldız
    Necip Memili
    Berk Erçer
    Rozet Hubeş
    Osman Alkaş
    Kerem Kupacı

    Bedel  Dizisi Nerede Çekiliyor? Bedel Dizisi Seti

    ATV'nin yeni dizisi  Bedel'in çekimlerine Çengelköy'de başlandı.

    Etiketler: Bedel Dizisi, Bedel Oyunucu Kadrosu, Bedel Oyuncuları, Bedel Dizisi Konusu ve Hikayesi, Bedel  Nerede Çekiliyor?, Bedel  Ne Zaman Başlıyor?, Bedel Hangi Kanalda?, Bedel Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Bedel Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top