728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kara Ekmek Asiye - Özlem Yılmaz Kimdir?

    ATV'nin yeni dizisi Kara Ekmek'in baş rol kadın oyuncusu Özlem Yılmaz oldu. Türk dizi izleyicilerinin yakından tanıdığı genç ve güzel oyuncu Kara Ekmek'de Asiye karaktrini canlandıracak.

    Kara Ekmek Asiye Kimdir? Gerçek Adı Ne?


    Kara Ekmek dizisinde Asiye karakterinin güzel oyuncu Özlem Yılmaz canlandırıyor. Asiye geleceğe dair büyük hayalleri olan fakir bir ailenin kızıdır. Hırslı ve tuttuğunu koparan bir yapıya sahip olan Asiye'nin hayatı hiç de beklemediği bir anda kabusa döner. Tam herşey bitti derken önünde yepyeni umutlar beliren Asiye bir anda hayalini kurduğu yaşamın ortasına düşer.

    Özlem Yılmaz Kimdir? 


    1986 yılında İstanbul'da dünyaya gelen Özlem Yılmaz özel bir tiyatronun Actor Studio bölümünden mezun oldu. Dizi izleyicilerinin yakından tanıdığı Özlem Yılmaz daha önce de bir çok önemli dizide rol aldı. Son olarak Fox TV'de yayınlanan Emanet dizisinde rol alan genç oyuncu başarılı bir performans sergilemesine rağmen dizi kısa sürede yayından kaldırılmıştı. Uzun soluklu dizilerde de rol alan Özlem Yılmaz, Kaçak dizisindeki Nurgül karakteri ve Unutulmaz dizisindeki Eda karakteri ile izleyicilerin gönlünde taht kurmuştur. Özlem Yılmaz'ın Kara Ekmek dizisinde nasıl bir performans sergileyeceği ise merak konusu.


    Etiketler: Kara Ekmek Asiye Fotoğrafları, Özlem Yılmaz Resimleri, Kara Ekmek Fotoları, Kara Ekmekdeki Kız, Kara Ekmek İnstagram, Asiye Kara Ekmek,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kara Ekmek Asiye - Özlem Yılmaz Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top