728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kiraz Mevsimi Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Kiraz Mevsimi Konusu, Kiraz Mevsimi Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor

    Fox Tv ekranlarında yayınlanan Kiraz Mevsimi dizisi uzan zamandır özlenen gençlik dizisi olmayı başardı. Kiraz Mevsimi özellikle genç oyuncu kadrosu ile genç seyirci kitlesine hitap etmekte. Kavak Yelleri dizisi ile oldukça popüler bir oyuncu olan Dağhan Külegeç ve yakışıklı oyuncu Serkan Çayoğlu dizinin genç kızlar arasında oldukça popüler olmasının önemli bir sebebi olsa gerek. Bayan oyuncular arasında ise dizinin esas kızı Öykü rolünde oynayan Özge Gürel ve Şeyma karakterine hayat veren Nilperi Şahinkaya öne çıkıyor. Kiraz Mevsimi kısa sürede önemli bir reyting oranı yakalayarak Fox Tv'nin en sevilen dizilerinden birisi oldu.
    Kiraz Mevsimi Dizisi

    Cumartesi akşamları Fox Tv'de yayınlanan ve yapımcılığı Süreç Film'in yaptığı Kiraz Mevsimi yönetmeni Eda Teksöz, senaristi ise Engin Elgün'e emanet edilmiş.

    Kiraz Mevsimi Oyuncuları, Kiraz Mevsimi Oyuncu Kadrosu

    Özge Gürel - Öykü
    Serkan Çayoğlu - Ayaz
    Dağhan Külegeç - Mete
    Nilperi Şahinkaya - Şeyma
    Nihal Işıksaçan - Burcu
    Serkan Börekyemez - İlker
    Fatma Toptaş - Sibel
    Aras Aydın - Emre - Önem
    Neslihan Yeldan - Meral
    Ayşegül Ünsal - Meral
    Hakan Çimenser - Bülent
    Ece Yüksel - Senacan
    Zeynep Kankonde - Naciye Hala
    Taner Berke Sarıkaya
    Burak Şahan Gönültaş
    Canan Saran
    Nezih Cihan Aksoy
    Necip Everest
    Serdar Çakmak

    Kiraz Mevsimi Konusu, Kiraz Mevsimi Hikayesi

    Öykü,en büyük hayali moda tasarımcısı olmak olan genç bir kızdır. Kendine örnek olarak aldığı ünlü modacı Önem'e çizimlerini ulaştırmak için çaba sarfetmektedir. Küçük yaşta babası onu ve küçük kardeşini terketmiş, annesi Öykü ve kardeşine sahip çıkmıştır. Öykü çocukluk aşkı olan Mete'ye platonik bir aşk beslerken, gün gelir Mete onun arkadaşı olan Şeyma'ya aşık olur. Mete'den umudunu kesen Öykü, Mete'nin ortağı ve arkadaşı olan Ayaz ile karşı karşıya gelir. Karışık olaylar sonucunda Ayaz ile bir aşk oyununun içinde kendini bulan Öykü, daha sonraları Ayaz'a gerçekten aşık olur. Bu sırada Öykü en büyük hayali olan moda dünyasına da giriş yapar. Ayaz ile Öykü kimi zaman duygusal, kimi zamanda komik aşk maceları ile izleyiciyi ekrana bağladı.

    Etiketler: Kiraz Mevsimi Dizisi, Kiraz Mevsimi Oyunucu Kadrosu, Kiraz Mevsimi Oyuncuları, Kiraz Mevsimi Dizisi Konusu ve Hikayesi, Kiraz Mevsimi Nerede Çekiliyor?, Kiraz Mevsimi Ne Zaman Başlıyor?, Kiraz Mevsimi Hangi Kanalda?, Kiraz Mevsimi Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kiraz Mevsimi Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top