728x90 AdSpace

  • Latest News

    Kara Ekmek Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    ATV'nin yeni dizisi Kara Ekmek farklı hikayesi ile izleyicileri ekrana kilitleyecek. 2015'in ilk haftalarında ekrana gelmesi beklenen dizide genç oyuncuların yanında usta oyuncular da yer alıyor. Kara Ekmek dizisinin başlıca rollerinde son olarak Kaçak dizisinde rol alan Özlem Yıldız, İntikam dizisinde başarılı bir performans sergileyen Engin Hepileri,  Yalan Dünya dizisi ile uzun soluklu bir işe imza atan Altan Erkekli ve Ushan Çakır gibi tanınmış isimler yer alıyor. Dizide ayrıca usta oyuncu Ahmet Levendoğlu, deneyimli oyuncular Gülçin Santırcıoğlu ve Başak Daşman ile Vine fenomeni Anıl İlter ve genç oyuncu Elif Ongurlar da yer alıyor. 


    Yapımcılığını Limon Film'den Hayri Aslan'ın üstlendiği Kara Ekmek'te geleceğe dair büyük hayalleri olan Asiye'nin beklenmedik şekilde altüst olan hayatı ekrana taşınıyor. Yönetmenliğini Taner Akvardar'ın yaptığı Kara Ekmek dizisinin senaristleri ise Gül Abus Semerci ve Yelda Eroğlu tarafından yapılıyor.

    Kara Ekmek Dizisi Oyuncuları, Kara Ekmek Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?


    Özlem Yılmaz - Asiye (Selin)
    Engin Hepileri - Taylan
    Ushan Çakır - Çetin
    Altan Erkekli - Salim
    Ahmet Levendoğlu - Ahmet
    Gülçin Santırcıoğlu - Pervin
    Başak Daşman - Hale
    Anıl İlter - Ali
    Elif Can Ongurlar - Mine

    Kara Ekmek Dizisi Konusu ve Hikayesi

    Kara Ekmek dizisinde gelecekle ilgili büyük planları olan hırslı bir kız olan Asiye'yi canlandıracak olan Özlem Yıldız rolünden son derece memnun. Asiye'nin hayatı beklenmedik bir biçimde değişir ve geleceğe dair bütün planları suya düşer. Aşk ve duygusallığın yanı sıra intikam ve entrikanın da bolca olacağı dizi milyonları ekrana kilitleyecek.

    Kara Ekmek Nerede Çekiliyor


    Güç, zenginlik ve ihtişam etrafında şekillenen Kara Ekmek dizisinin çekimleri Sariyer'deki Saip Paşa Yalısı'nda yapılıyor.

    Etiketler: Kara Ekmek Dizisi, Kara Ekmek Oyunucu Kadrosu, Kara Ekmek Oyuncuları, Kara Ekmek Dizisi Konusu ve Hikayesi, Kara Ekmek Nerede Çekiliyor?, Kara Ekmek Ne Zaman Başlıyor?, Kara Ekmek Hangi Kanalda?, Kara Ekmek Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Kara Ekmek Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top