728x90 AdSpace

  • Latest News

    Filinta Mustafa - Onur Tuna Kimdir?

    TRT 1'in yeni dizisi Filinta'nın Müşir Mustafa'sını yakışıklı oyuncu Onur Tuna canlandırıyor. Bir Osmanlı polisiyesi olan Filinta dizisi ilk bölümünün yayınlanmasıyla büyük beğeni topladı.

    Filinta Mustafa Kimdir?


    Osmanlı polis teşkilatında komiser olan Mustafa can kardeşi olan Kadı Efendi'nin oğlu ile bir baskına gider. Baskında kurulan kumpasta kardeşi kadar sevdiği ortağını kaybeden Mustafa büyük bir iftira ile karşı karşıya kalır. Ortağını öldürmek ve rüşveti örtbas etmekle suçlanan Mustafa idama çarptırılır. Ama Kadı Efendi'nin padişahtan aldığı izinle kendini temize çıkarma fırsatı bulur. Bir yıl içinde kendisine kumpas kuranları ve can kardeşinin katillerini bulmak zorundadır.

    Onur Tuna Kimdir?


    1985'de dünyaya gelen yakışıklı oyuncu özel bir tiyatroda oyunculuk eğitimi aldı. İzleyiciler tarafından tanınması ATV'de yayınlanan Hayat Devam Ediyor dizisi ile oldu. İki sezon devam eden Hayat Devam Ediyor dizisinde Siraç Bakırcı karakterini canlandıran Onur Tuna sergilediği oyunculukla izleyicilerin gönlünde taht kurdu. Bi Küçük Eylül Meselesi isimli sinema filminde de rol alan genç oyuncu Filinta dizisi ile sektördeki yerini iyice sağlamlaştırdı. Sosyal medyayı da aktif olarak kullanan Onur Tuna instagram'dan bolca fotoğraf paylaşıyor. Onur Tuna'nın sosyal medya hesapları ise şöyle: Instagram'da @onurtuna Twitter'da ise @onurt_ adresleri.


    Filinta Mustafa Kimdir? Filinta Mustafa Gerçek Adı Ne? Filinta Mustafa Gerçek Hali, Filinta Mustafa Dizisi, Onur Tuna Kimdir? Onur Tuna Biyografisi, Onur Tuna instagram Adresi, Onur Tuna Twitter Adresi, Onur Tuna Dizileri, Onur Tuna Kaç Yaşında? Onur Tuna Fotoğrafları, Onur Tuna
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Filinta Mustafa - Onur Tuna Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top