728x90 AdSpace

  • Latest News

    Racon Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Racon Dizisi Konusu, Oyuncu Kadrosu, Nerede Çekiliyor ve Ne Zaman Başlayacak?

    Atv bomba gibi bir yapımı daha duyurudu. Racon Dizisi yeni yıl itibari ile başlıyor. Başrollerinde Mehmet Aslantuğ ve Hande Doğandemir'in oynayacağı Racon Dizisinin oyuncu kadrosunda daha bir çok başarılı oyuncu yeralıyor. Uzun bir sessizliğin ardından yeniden ekranlara dönen Mehmet Aslantuğ'un kızını canlandıracak olan Hande Doğandemir'i ise Güneşi Beklerken dizisinden tanıyoruz. Genç ve güzel oyuncu Güneşi Beklerken'de başarılı bir oyunculuk  sergileyerek herkesi kendine hayran bırakmıştı.
    Racon Dizisi

    Racon Dizisinde yönetmen koltuğundaki isim Mehmet Ada Öztekin oturuyor. Dizi senarsoyunda ise iki isim yer alıyor. Kerem Deren ve Hande Bulut Racon Dizisi senaristleri oldu. TMC Film Yapım'ın yapımcılığını üstlendiği dizinin çok yakın bir tarihte yayınlanması bekleniyor.

    Racon Dizisi Oyuncuları, Racon Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

    Mehmet Aslantuğ - Kenan Korhan
    Sezin Akbaşoğulları - Sedef
    Hande Doğandemir - Yağmur (Azra)
    Sarp Akkaya - Recep Güldağ
    Seçkin Özdemir - Adnan
    Barış Arduç - Tekin
    Ekin Türkmen - Zerrin
    Tomris İncer - Nisa

    Racon Dizisi Konusu ve Hikayesi

    Racon Dizisi konusu şöyle; Mehmet Aslantuğ hakim olan babasının ölümüyle birlikte kendi adaletini kendisi kadıtan Kenan rolü ile karşımıza çıkıyor. Yağmur (Hande Doğandemir) babasının kabadayı olmasına karşı çıkmasına karşın kendini bu karanlık yeraltı dünyasının tam ortasında karar vercici bir konumda buluyor. Babasını bu bataklıktan kurtarmaya çırpınırken artık kendide bu yeraltı dünyasının karanlık bataklıklarında mücadele veren birisi olmuştur.

    Etiketler: Racon Dizisi, Racon Oyunucu Kadrosu, Racon Oyuncuları, Racon Dizisi Konusu ve Hikayesi, Racon Nerede Çekiliyor?, Racon Ne Zaman Başlıyor?, Racon Hangi Kanalda?, Racon Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Racon Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top