728x90 AdSpace

  • Latest News

    Ezra Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Show TV'nin büyük merakla beklenen yeni polisiye dizisi Ezra 23 Aralık'ta izleyicilerle buluştu. Yayınlandığı gün sosyal medyada en çok konuşulan ilk üç diziden biri olan Ezra reyting savaşlarında nasıl bir mücadele verecek hep beraber göreceğiz.

    Ezra Dizisi Konusu - Hikayesi

    Diziye ismini de veren Ezra karakteri Gazzeli bir tıp öğrencisidir. Savaş sırasında bütün ailesini kaybeden Ezra kardeşi ile birlikte yetimhanede kalmaktadır. Bir gün kardeşini bir aileye evlatlık olarak verirler. O günden sonra Ezra kardeşinden haber alamaz. Aradan uzun yıllar geçer. Yıllar sonra yetimhane müdürü ile hastaneden karşılaşan Ezra kardeşinin İtalya'da olduğunu öğrenir. Kardeşini bulmak için Gazze'den ayrılır. Ama bindiği tekne Libya kıyılarında saldırıya uğrar. Ezra saldırıdan kurtulur ve kendisini görür görmez aşık olan silah kaçakçılığı yapan Çahangir'le İstanbul'a gelir. İstanbul emniyetinden polis olan Mustafa da Çahangir'in peşindedir. Çahangir'e kendini altın kaçakcısı olarak tanıtan Mustafa onu suç üstü yakalamayı amaçlamaktadır. Ezra ile Mustafa'nın yolları da tam bu noktada birleşir ve uzun bir hikayenin başlangıcı olur.

    Ezra Dizisi Oyuncuları - Kadrosu

    Genç kadrosuyla dikkat çeken Ezra dizisi oldukça renkli bir kadrodan oluşuyor. Baş rollerinde Yusuf Çim (Tek Tabanca Mustafa) ve Rüveyda Öksüz'ün (Ezra) yer aldığı dizide ayrıca Zeynep Koltuk, Birgül Kükrer (Yelda), Serkan Şenalp (Ömer),  İsmail Filiz (Çahagir), Nurana Bagieva (Meryem) ve Asuman Dabak (Mustafa'nın komşusu) yer alıyor.

    Ezra Nerde Çekiliyor?

    Çekimleri çoğunlukla İstanbul'da yapılan dizinin Gazze ve diğer yurdışı çekimleri de İstanbul'un çeşitli semtlerinde yapılıyor.

    Etiketler: Ezra Dizisi, Ezra Oyunucu Kadrosu, Ezra Oyuncuları, Ezra Dizisi Konusu, Ezra Nerede Çekiliyor?, Ezra Ne Zaman Başlıyor?, Ezra Hangi Kanalda?
    Sonraki Kayıt
    Previous
    This is the last post.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Ezra Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top