728x90 AdSpace

  • Latest News

    Sevda Kafesi Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Sevda Kafesi Dizisi Oyuncuları, Sevda Kafesi Oyuncu Kadrosu

    Show TV'nin yeni yılda iddialı dizilerinden biri olması beklenen Sevda Kafesi'nin baş rol oyuncuları belli oldu. İnatçı aşıkların hikayesinin anlatılacağı Sevda Kafesi dizisinde yakışıklı oyuncu Togahan Sayışman'a 2014 Elidor Miss Turkey birincisi Amine Gülşe eşlik edecek. Yapımcılığını Gold Film'in yaptığı Sevda Kafesi yakında Show TV'de ekrana gelecek.

    Sevda Kafesi Yiğit Kimdir? - Tolgahan Sayışman 

    1981'de İstanbul'da dünyaya gelen Togahan Sayışman 2002'de Best Model Of Türkey'de birinci seçildi. Oyunculuğa çeşitli dizilerden konuk oyuncu olarak başlayan yakışıklı oyuncu Elveda Rumeli dizisinde üç sezon canlandırdığı Namık karakteri ile kendini kanıtladı. Yer Gök Aşk ve Lale Devri dizileri ile de büyük beğeni toplayan Tolgahan Sayışman bir çok sinema filminden de  rol aldı. Bir yılı aşkın süredir dizi oyunculuğuna ara veren Tolgahan Show TV'nin yeni dizisi Sevda Kafesi ile ekranlara dönmeye hazırlanıyor. Sevda Kafesi'nde Yiğit rolünde inatçı bir aşığı canlandıracak olan yakışıklı oyuncuya Amine Gülşe eşlik edecek.

    Sevda Kafesi Nur Kimdir? - Amine Gülşe


    1991'de İsveç'in Gothenburg kendinde dünyaya gelen Amine Gülşe 2014'de katıldığı Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında birinci seçildi. Güzel model ilk oyunculuk deneyimini Show TV'de yayınlanacak olan Sevda Kafesi dizisinde yaşayacak. Deneyimli oyuncu Tolgahan Sayışman'la birlikte kamera karşısına geçecek olan Amine Gülşe'nin nasıl bir performans sergileyeceği merak konusu. Amine Gülşe, Sevda Kafesi dizisinde inatçı bir aşık olan Nur'u canlandıracak. Sosyal medyada sıkça fotoğraf paylaşan Amine Gülşe'nin Instagram, Facebook ve Twitter hesaplarına @gulseamine adresinden ulaşabilirsiniz.

     Sevda Kafesi Dizisi Konusu ve Hikayesi


    Birbirlerine ilk görüşte aşık olan Yiğit ve Nur'un büyük aşklarının hikayesi. Yiğit başarılı ve çalışkan bir iş adamıdır. Hiç kimseyi dinlemeyen Yiğit doğru bildiğini yapar ve sürekli mantığının sesini dinler. Ancak Nur'la karşılaşan Yiğit mantığını bir kenara bırakarak gönlünün esiri olur. Nur zaten gönlünden geldiği gibi yaşayan duygusal bir kızdır. Yiğit ve Nur aralarındaki büyük sırdan habersiz geleceğe dair mutlu hayaller kurar.

    Etiketler: Sevda Kafesi Dizisi, Sevda Kafesi Oyunucu Kadrosu, Sevda Kafesi Oyuncuları, Sevda Kafesi Dizisi Konusu ve Hikayesi, Sevda Kafesi Nerede Çekiliyor?, Sevda Kafesi  Ne Zaman Başlıyor?, Sevda Kafesi Hangi Kanalda?, Sevda Kafesi Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sevda Kafesi Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top