728x90 AdSpace

  • Latest News

    Sevdam Alabora Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Sevdam Alabora Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu, Ne Zaman Başlıyor?

    Yeni yıl ile birlikte Atv ekranlarında yeni diziler seyirci ile buluşacak. Bu dizilerden biriside Sevdam Alabora Dizisi. Show Tv ekranlarında yayınlanan Fatih Harbiye dizisinin yakışıklı oyuncusu Kadir Doğulu'nun yeni dizisi olan Sevdam Alabora yeni yıl itibariyle başlayacak. Başrolde Kadir Doğulu'ya eşlik edecek bayan oyuncu ise  Elçin Sangu oldu. Atv ekranlarında fragmanı dönmeye başlayan dizinin yakın bir zaman içinde başlaması bekleniyor.

    Sevdam Alabora Dizisi

    Sevdam Alabora Dizisinin senaristi kim sorusunun cevabı merak edenler için de belirtelim ki dizinin iki önemli senaristi var. Sema Ergenekon ve Eylem Canpolat dizinin senaryosunu yazacak.

    Sevdam Alabora Dizisi Ne Zaman Başlıyor?

    Kadir Doğulu'nun yeni dizisi Sevdan Alabora 10 Şubat'ta başlıyor. İzleyiciler Atv ekranlarında fragmanı dönen dizinin başlamasını dört gözle bekliyorlar. Sevdam Alabora'nın merakla bekelen ilk bölümü 10 Şubat salı akşamı ekrana gelecek.

    Sevdam Alabora Dizisi Konusu ve Hikayesi

    Anadolunun güzide bir kasabasında zengin ve seçkin ailesinin kızı, ailesinin onay vermeyeceği bir kişiye aşık olunca çareyi kaçmakta bulur. Bu kaçış öyküsü, yıllara yayılan sırlara, büyük günahlara, dayanılmaz acılara, aile dramına ve birkaç nesli sarsacak trajik bir hikayeye dönüşür. Bu çetrefilli aşk hikayesini ve yaşanacak maceraları merakla bekliyoruz.

    Sevdam Alabora Dizisi Oyuncuları, Sevdam Alabora Oyuncu Kadrosu Kimlerden Oluşuyor?

    Kadir Doğulu - Gökhan
    Elçin Sangu - Zeynep
    Mustafa Avkıran - Ali Hikmet
    Gökçe Yanardağ - Sevinç
    Başak Parlak - Banu
    İlker Kızmaz - Sekçuk
    Zeynep Kumral - Rezzan

    Sevdam Alabora Nerede Çekiliyor?


    ATV'nin yeni dizisi Sevdam Alabora'nın çekimleri Köyceğiz'de bulunan at çiftliğinde tüm hızıyla devam ediyor.

    Etiketler: Sevdam Alabora Dizisi, Sevdam Alabora Oyunucu Kadrosu, Sevdam Alabora Oyuncuları, Sevdam Alabora Dizisi Konusu ve Hikayesi, Sevdam Alabora Nerede Çekiliyor?, Sevdam Alabora Ne Zaman Başlıyor?, Sevdam Alabora Hangi Kanalda?, Sevdam Alabora Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Kadir Doğulu'nun Yeni Dizisi
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Sevdam Alabora Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top