728x90 AdSpace

  • Latest News

    Diriliş (Ertuğrul) Halime - Esra Bilgiç Kimdir?

    TRT'nin büyük ses getiren dizisi Diriliş (Ertuğrul)'un öne çıkan oyuncularından olan Esra Bilgiç sergilediği oyunculukla göz dolduruyor. Dizide Halime Hatun karakterini canlandıran genç oyuncu ilerleyen bölümlerde Ertuğrul'la evlenecek.

    Diriliş Halime Hatun Kimdir?


    Osmanlı devletinin kuruluşunun anlatıldığı Diriliş dizisindeki bütün karakterler tarihte yaşamış gerçek insanlardır. Diriliş dizisi tarihi gerçeklere uygun şekilde çekilmektedir. Ertuğrul'un eşini olan Halime Hatun ileride cihan devleti olan Osmanlı'yı kuracak olan Osman Gazi'nin annesidir.

    Esra Bilgiç Kimdir? Biyokrafisi


    Esra Bilgiç, 1992 yılında Ankara'da dünyaya gelmiştir. Hacettepe Üniversitesi'nde eğitim gören genç oyuncu arkeoloji bölümünden mezun oldu. Mezun olduğu bölüm yerine oyunculuğu seçen güzel oyuncu Diriliş dizisinde sergilediği performansla ne kadar yerinde bir karar verdiğini göstermiş oldu. Oyunculuğun yanı sıra moda ile de ilgilenen Esra Bilgiç tasarım konusunda da kendinden emin. Sosyal medyayı pek kullanmayan Esra Bilgiç'e Twitter'da @esbilgic adresinden ulaşabileceğiniz. Esra Bilgiç'in Facebook ve Instagram hesapları ise bulunmuyor.









    Etiketler: Diriliş Halime Gerçek Adı Ne?, Diriliş Halimenin Gerçek İsmi Ne?, Diriliş Halime Resimleri, Diriliş Halime Hatun Fotoğrafları, Diriliş Halime Kimdir? Diriliş Halime Gerçek Hali, Halime Hatun Kimidir? Ertuğrul Halime, Esra Bilgiç Kimdir?,Esra Bilgiç Biyografisi, Esra Bilgiç Kaç Yaşında?, Esra Bilgiç Dizileri, Esra Bilgiç Diriliş Ertuğrul Dizisi,
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Diriliş (Ertuğrul) Halime - Esra Bilgiç Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top