728x90 AdSpace

  • Latest News

    Diriliş Ertuğrul Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu

    Diriliş Ertuğrul Dizisi Konusu, Oyuncu Kadrosu, Nerede Çekiliyor?

    TRT tarihi dizilerine bir yenisini ekledi. Diriliş Ertuğrul dizisi TRT 1 ekranlarında izleyiciyle buluştu. Önemli bir alt yapı gerektiren tarihi dizilerin prodüksiyonları oldukça maliyetli olduğundan yapımcılar bu sektörden uzak duruyorlar. Fakat TRT bu konudaki başarısını Diriliş Ertuğrul ile bir kez daha kanıtladı. Diriliş Ertuğrul'un başrol oyuncusu Engin Altan Düzyatan oldu.

    Diriliş Ertuğrul Dizisi
    Diriliş Ertuğrul'un yapımcılığını Tekden Film yaparken, senarist koltuğunda ise Mehmet Bozdağ oturmakta. 13.Yüzyıl'da geçen Diriliş Ertuğrul dizisi Osmanlı Devleti'nin kuruluş hikayesine giden yolu etkileyici bir şekilde izleyiciye aktaracak.

    Diriliş Ertuğrul Oyuncuları, Diriliş Ertuğrul Dizisi Oyuncu Kadrosu

    Engin Altan Düzyatan, Kaan Taşaner, Esra Bilgiç, Hülya Darcan, Serdar Gökhan, Didem Balçın, Hakan Vanlı, Levent Öktem, Serdar Deniz, Turgut Tunçalp, Fahri Öztezcan, Gökhan Atalay, Can Kahraman, Hamit Demir, Mehmet Emin İnci, Mehmet Çevik, Hande Subaşı, Burcu Kıratlı, Cengiz Coşkun, Cavit Çetin Güner, Nurettin Sönmez, Osman Soykut, Sedat Savtak, Tolga Sala, Özlem Aydın, Arda Anarat, Burak Temiz, Gökhan Karacık, Celal Al.

    Diriliş Ertuğrul Dizisi Konusu ve Hikayesi

    13. Yüzyıl da geçen dizimzin konusu şöyle; 13. Yüzyılda dünya yeni bir güç aramakta. Anadolu bütün emperyal güçlerin sahip olmak için savaşlara giriştiği topraklardı. 1071 yılında Türkler'in yerleştiği bu diyarlara artık Haçlılar ve Moğollar da ortak olma çabasına girişmişlerdi. Anadolu bu kadar karışık iken Ertuğrul da kendi obasına bir yurt arıyordu. Senelerce yersiz yurtsuz olan Kayılar, Ertuğrul'dan bütün acılarına ve çilelerine son verecek bir yurt bulmasını istiyorlardı. Ertuğrul bu isteği yerine getirmek için büyük bir mücadele içine girdi. Tapınak Şovalyeleri ve Moğollar Ertuğrul'un en büyük iki düşmanı idi. Ertuğrul büyük zorluklara göğüs gererek obasına yeni bir yurt armağan etti. Bu yurtta altı asır dünyaya hükmeden Osmanlı İmparatorluğu kuruldu. Dünyanın kardesine hükmeden adamın destansı hikayesini, mücadelesini ve destanın içinde birde büyüleyici aşk hikayesini izleyeceğiz.

    Etiketler: Diriliş Ertuğrul Dizisi, Diriliş Ertuğrul Oyunucu Kadrosu, Diriliş Ertuğrul Oyuncuları, Diriliş Ertuğrul Dizisi Konusu ve Hikayesi, Diriliş Ertuğrul  Nerede Çekiliyor?, Diriliş Ertuğrul Ne Zaman Başlıyor?, Diriliş Ertuğrul Hangi Kanalda?, Diriliş Ertuğrul Dizisi Fotoğrafları ve Resimleri, Diriliş Ertuğrul Tanıtım Fragmanı, Diriliş Ertuğrul Dizi Müzikleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Diriliş Ertuğrul Dizisi Konusu ve Oyuncu Kadrosu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top