728x90 AdSpace

  • Latest News

    ZİYNET SALİ 2015 NO:6 ALBÜMÜ VE YENİ ALBÜM ŞARKILARI

    ziynet-sali-no-6-albumu
    ZİYNET SALİ NO:6 Albümü 2015

    Bugün Adım Leyla isimli yeni şarkısı ile listelerde bir numara olmaya devam eden başarılı ve güzel sanatçı Ziynet Sali yepyeni albümü ile müzik marketlerde yerini aldı. Birbirinden güzel şarkılara imza atan Ziynet Sali no:6 ismini verdiği albümünü sevenlerinin beğenisine sundu.

    Bu güne kadar herkesin sevdiği ve beğenerek dinlediği isim Ziynet Sali şimdi 2015 yeni albümü ile yaza merhaba dedi. Bu albümde oldukça başarılı isimlerle çalışan Ziynet Sali albümde Sıla, Efe Bahadır, Fatih Ahıskalı, Metin Özgencil gibi isimlerden aşrkı alarak albümde yer vermiştir. 

    Albümdeki şarkıların düzenlemeleri ve aranjelerini ise İskender Paydaş ile Ozan Doğulu üstlenmiştir. Ziynet Sali'nin No:6 albümünde toplamda 11 şarkı yer almaktadır. Ziynet Sali bu albümde Bugün Adım Leyla isimli şarkıya yine yer vermiştir. İşte Ziynet Sali yeni albüm şarkıları listesi...

    Ziynet Sali Yeni Albüm Şarkıları
    01- Ziynet Sali-Dağınık Yatak Sözleri>>
    02- Ziynet Sali-Belli 
    03- Ziynet Sali-Çeyrek Gönül 
    04- Ziynet Sali-Diken 
    05- Ziynet Sali-Mevsimsizsin Şarkı Sözleri>>
    06- Ziynet Sali-Kırk Yılda Bir 
    07- Ziynet Sali-Bi Büyük Devirdik 
    08- Ziynet Sali-Geldim Oyununa 
    09- Ziynet Sali-Başrolgunceltime
    10- Ziynet Sali-Adeta Müebbet 
    11- Ziynet Sali-Bugün Adım Leyla

    Birbirinden güzel 11 şarkının yer aldığı No:6 albümünü çıkaran Ziynet Sali albüm adının neden no:6 olduğu sorusuna ise, sayılara ve sayıların gücüne inanırım bu benim 6. albümün ve o yüzden no:6 adını verdim diyerek açıklamalarda da bulunmuştur. Sizler albüm ve şarkılar hakkındaki düşüncelerinizi Yorum bölümünden paylaşarak destek olabilirsiniz.

    ziynet sali yeni albümü, 2015 ziynet sali yeni albüm şarkıları, 2015 ziynet sali no:6 albümü, ziynet sali yeni albümü no 6, ziynet sali albümü 2015, ziynet sali yeni şarkıları, 2015 yeni albümler, ziynet sali 2015 albüm ismi, ziynet sali şarkı sözleri, 
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ZİYNET SALİ 2015 NO:6 ALBÜMÜ VE YENİ ALBÜM ŞARKILARI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top