728x90 AdSpace

  • Latest News

    İNADINA AŞK YEŞİM (NİLAY DURU) KİMDİR - NİLAY DURU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    inadina-ask-yesim-nilay-duru-kimdir
    İNADINA AŞK DİZİSİ YEŞİM KİMDİR

    İnadına Aşk dizisindeki Yeşim kim, son zamanlarda en çok sorulan ve araştırılan dizideki Yeşim karakteri hakkındaki bilgileri ve merak edilenleri siz değerli okuyucularımız ile paylaşmak istedik. Başrollerinde Can Yaman, Açelya Topaloğlu, Yeşim Dalgıçer, Nilay Duru, Eren Vurdem ve Bilge Şen'in yer aldığı İnadına Aşk dizi oyuncuları arasında yakışıklı sanatçı Cem Belevi de yer almaktadır. Birbirinden başarılı oyuncuların yer adlığı dizideki karakterleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. 

    İnadına Aşk dizisinde Yeşim karakterini canlandıran güzel oyuncu ve Nilay Duru sergilediği performans ile de dizinin en çok beğenilen isimlerinde olmayı başarmıştır. Yeşim karakterini canlandıran başarılı oyuncu hakkındaki tüm bilgiler araştırılmaya başlamıştır.

    İnadına Aşk dizisinin merak edilen sempatik, güzel oyuncusu Yeşim karakteriyle karşımızda olan Nilay Duru hakkındaki bilgilerini, resimlerini, biyografi bilgilerini sizler için araştırdık ve derledik. 

    İNADINA AŞK DİZİ OYUNCULARI>> 

    İnadına Aşk Dizisi Yeşim Karakteri Kimdir?

    Nilay Duru Kimdir

    İnadına Aşk Dizisinde Yeşim Karakterini canlandıran Nilay Duru 8 Kasım 1990 yılında İstanbul’da doğmuştur. Uludağ Üniversitesi’nde İktisat bölümünde okurken üçüncü sınıfa geçtiğinde önce okulu dondurdu, sonra da bırakıp konservatuvara girdi. Devlet konservatuvarını birincilikle bitirmiştir.

    Küçüklüğünden beri oyunculuğu çok seven güzel oyuncumuz tiyatro ile kariyerine başlıyor. Hayatın İçinden ve Çelik Manolyalar adlı oyunlarda büyük bir ilgi ve beğeni toplamıştır. İlk defa dizi oyunculuğuna ve televizyon ekranlarına Kızıl Elma Dizisi ile merhaba demiştir. Başarılı ve güzel oyuncu Nilay Duru şimdi ise İnadına Aşk dizisinde rol almaktadır.

    Nilay Duru Twitter Hesabı: @nlydr 

    Nilay Duru’nun Yer Aldığı Dizi Ve Filmler 
    - İnadına Aşk 
    - Kızıl Elma 
    - Kafes 
    - Asla Vazgeçmem

    inadına aşk dizisi yeşim, inadına aşk yeşim kimdir, inadına aşk dizisi yeşim kim, inadına aşk dizisindeki yeşimin gerçek adı, inadına aşk dizisi yeşim hangi dizilerde oynadı, inadına aşk dizi oyuncuları kimler, inadına aşk dizisi yeşim karakteri, inadina ask dizisi yeşim, nilay duru kim, nilay duru kimdir, nilay duru kaç yaşında, nilay duru şarkıları, nilay duru kim, nilay duru resimleri,

    İnadına Aşk Dizisi Damla - İlay Erkök Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Defne - Açelya Topaloğlu Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Yalın - Can Yaman Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Deniz - Cem Belevi Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Çınar - Eren Vurdem Kimdir>>
    İnadına Aşk Dizisi Ezgi - Cevahir Turan Kimdir>>

    Nilay Duru Resimleri
             
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İNADINA AŞK YEŞİM (NİLAY DURU) KİMDİR - NİLAY DURU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top