728x90 AdSpace

  • Latest News

    Somuncu Baba Oyuncuları ve Konusu

    Somuncu Baba filminin çekimleri tamamlandı. Fragmanı geçtiğimiz günlerde yayınlanan filmin başrollerinde Furkan Palalı, Gürkan Uygun ve Altan Gördüm gibi oyuncular rol alıyor. Genç oyuncu Furkan Palalı, Somuncu Baba'yı canlandırırken Gürkan Uyugun ise Sultan Bayezid'ı canlandırıyor.

    Somuncu Baba filminin 2015'in sonlarına doğru vizyona girmesi bekleniyor. Filmin vizyona gireceği kesin tarihin önümüzdeki günlerde belli olması bekleniyor.

    Somuncu Baba Oyuncuları (Oyuncu Kadrosu)


    Somuncu Baba filminin başrollerinde Furkan Palalı, Altan Gördüm, Gürkan Uygun ve Tuvana Türkay gibi oyuncular yer alıyor. Filmde ayrıca Emin Olcay, Kenan Bal, Haldun Boysan, Altan Akışık, Saruhan Hünel, Sinan Albayrak, Serdar Yeğin, Yunus Emre Yıldırımer ve Fırat Tanış gibi pek çok oyunu rol alıyor.

    Somuncu Baba Filminin Konusu


    Filmde Şeyh Hamid-i Veli'nin hayat hikayesi anlatılıyor. Şeyh Hamid-i Veli genç bir derviştir. Bir yandan ilahi aşkı ararken bir yandan da halka hizmet etmektedir. İhtiyacı olanlara ekmek dağıtan Şeyh Hamid-i Veli'nin ismi kısa sürede Somuncu Baba'ya çıkar.

    Somuncu Baba Nerede Çekildi?


    Somuncu Baba filminin çekimlerinin büyük kısmı Aksaray'da yapıldı. Aksaray’da bulunan Zinciriye Medresesi'nin yanı sıra Selime, Güzelyurt ve Hasan Dağı'ın farklı noktalarında da çekimler yapıldı.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Somuncu Baba Oyuncuları ve Konusu Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top