728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜNEŞİN KIZLARI SEVİLAY (FUNDA İLHAN) KİMDİR - FUNDA İLHAN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    gunesin-kizlari-sevilay-kimdir
    GÜNEŞİN KIZLARI SEVİLAY KİMDİR

    Bu yazın en çok izlenen dizilerinden biri olan Güneşin Kızları dizisi her hafta yeni bölümleri ile izleyici kitlesini arttırmaya devam etmektedir. Başrollerinde Emre Kınay, Funda İlhan ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu ve Meltem Gülenç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

    Kanal D'nin yeni yaz dizisi olan Güneşin Kızları isimli dizi ilk bölümünden itibaren oldukça sevilerek yeni bölümleri ile devam etmektedir. Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan dizide tüm oyuncular izleyicinin beğenisini toplamıştır. Bizde sizlere Güneşin Kızları dizisindeki oyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz.

    Kısa sürede sevilen ve takip edilen Güneşin Kızları dizisindeki oyuncuların başında Sevilay karakterini canlandıran güzel oyuncu Funda İlhan gelmektedir. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile dikkat çeken başarılı oyuncu Funda İlhan bir anda dizinin favori isimlerinden olmayı başardı. Peki Funda İlhan kimdir işte ayrıntılar.

    GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

    Güneşin Kızları Sevilay Karakteri Kimdir?

    Funda İlhan Kimdir

    Güneşin Kızları dizisinde Sevilay karakterini canlandıran Funda İlhan, 28 Haziran 1971 yılında İzmir’de doğmuştur. Dokuz Eylül Üniversitesi Tiyatro Oyunculuğu bölümünü 1994 yılında başarı ile bitirdi. Eğitimi bittikten sonra İzmir Devlet Tiyatrosunda çalışmaya başladı. Ardından Kocaeli B. B. Şehir Tiyatrolarında da görev yaptı. Güzel oyuncu aynı dönemde ITC'de (Uluslararası Tiyatro Topluluğu) Kadın Oyunları, Othello ve Hayvan Çiftliği'nde yer aldı. 1996-1997 yıllarında ayrıca kendi kurduğu Anadolu Sanat Atölyesi'nde İkili Oyun'da oynadı. 

    1997 yılında kurucu oyuncu olarak girdiği Kocaeli Büyükşehir Tiyatroları'nda Hamlet, Lysistrata, Üç Kuruşluk Opera, Bir Şehnaz Oyun, Oyunun Oyunu, Bahar Noktası gibi oyunlarda oynadı. Bu kurumda Töre ve Avluda oyunlarındaki rolleriyle Tüm Bel Sen Halk Jürisi En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü aldı, Rita'daki oyunuyla da halk oylamasıyla belirlenen Kocaeli Oskarları'nda Yılın Sanatçısı seçildi ve Rotary Direklerarası Halk Jürisi En İyi Kadın Oyuncu Ödülü'nü kazandı. 

    Funda İlhan Rol Aldığı Diziler 
    2015 Güneşin Kızları
    2013 Kurtlar Vadisi Pusu Margaret Karakteri 
    2012 Kurt Kanunu (TV Dizisi) 
    2011 Karakol (TV Dizisi) 
    2010 Makber (TV Dizisi) 
    2010 Karadağlar (TV Dizisi) 
    2008 Ağlamak Yok (TV Dizisi) 
    2007 Fikrimin İnce Gülü (TV Dizisi) 
    2007 Oyunlarla Yaşayanlar (TV Filmi) 
    2005 Gümüş (TV Dizisi) 
    2005 Ömer Seyfettin: Niçin Zengin Olamamış – Zeytin Ekmek (TV Filmi) 
    2004 Sayın Bakanım (TV Dizisi) 2003 Mühürlü Güller (TV Dizisi)

    güneşin kızları sevilay, güneşin kızları sevilay kimdir, güneşin kızları sevilay karakteri, güneşin kızları sevilay kıyafetleri, güneşin kızlarındaki sevilay gerçek adı, güneşin kızları sevilay resimleri, güneşin kızları sevilay gerçekte kim, güneşin kızları sevilay boyu kilosu yaşı kaç, gunesin kizlari sevilay, funda ilhan kimdir, funda ilhan biyografi, funda ilhan resimleri, funda ilhan kaç yaşında boyu kilosu, funda ilhan hayatı, funda ilhan kim,

    Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir>>
    Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
    Güneşin Kızları Peri Miray Akay Kimdir>>
    Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
    Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
    Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

    Funda İlhan Resimleri
     
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜNEŞİN KIZLARI SEVİLAY (FUNDA İLHAN) KİMDİR - FUNDA İLHAN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top