728x90 AdSpace

  • Latest News

    KADİR GECESİ MESAJLARI VE SÖZLERİ - EN GÜZEL KADİR GECESİ KUTLAMA MESAJLARI ANLAMLI SÖZLER

    kadir-gecesi-mesajlari
    KADİR GECESİ MESAJLARI

    Kadir gecesi bu yıl 13 Temmuz Pazartesi gününe denk gelmektedir. Bin yıldan daha hayırlı olan bu mübarek günde Kuranı Kerim indirilmeye başlanmıştır. Tüm meleklerin yer yüzüne indiği bu günde edilen bütün dualar kabul olmaktadır.

    Kadir gecesi için tam bir tarih bulunmamaktadır. Kadir gecesi mübarek ramazan ayının son on günü içerisinde tek rakamlı gecelerdedir. Peygamberimizin bu şekilde buyurduğu ve ramazan ayının son on günü içerisinde arayınız dediği kadir gecesi 2015 yılı için 13 Temmuz Pazartesiyi salıya bağlayan geceye denk gelmiştir.

    Kadir gecesi edilen tüm dua ve yapılan bütün ibadetlerin kabul olduğu gecedir. Bu nedenle bu gecenin ibadet edilerek ve dua okunarak geçirilmesi hepimiz için önemlidir.

    Bu önemli ve mübarek günde hepimiz sevdiklerimize ve arkadaşlarımıza kadir gecesi tebrik mesajları ve bu önemli gece için söylenen anlamlı kadir gecesi sözlerini birbirimize göndererek gecenin anlan ve önemini paylaşırız. Bizde sizler için bu yazımızda Kadir Gecesinde gönderilen en güzel mesajları ve kadir gecesi için söylenen en anlamlı sözleri derledik. İşte Kadir Gecesi mesajları...

    Kadir Gecesi Mesaj ve Sözleri

    - Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla"ya sunacağı ve O"nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir Kadir geceniz hayırlı olsun !
    - Allah’ın selamı, rahmeti, merhameti, bereketi, muhabbeti üzerinize olsun. Her halimiz için, bizi bu gecelere ulaştıran Allahımıza hamdolsun. Resulü Ekrem’e selam olsun, Kadir Geceniz mübarek olsun.
    - Borçlarımızdan, ceza ve günahlarımızdan kurtulmak için bu gece dua edelim Allah affeden ve bağışlayandır, unutmayalım Eller semaya kalkıp, yürekler bir atınca bu gece, gözler sevinç yaşlarıyla dolacak Kadir Geceniz mübarek, dualarınız kabul olsun.
    - Bin aydan daha hayırlı olan Kadir Gecesinde, kainatın yaratıcısı ve alemlerin Rabbi bağışlayıcı ve acıyıcı yüce Allah tüm dualarınızı kabul etsin.
    - Beyaz bir güvercin gönderiyorum sana, kanatlarında mutluluk, yüreğinde sevgi, tüylerinde nur var. Senin de kalbin nurla dolsun kadir gecen mübarek olsun.
    - Allah'ın aşkıyla yan bu gece, Mevlana gibi dön bu gece, secdeye varıp huzura erince, şu fakiri de an bu gece. kandiliniz kutlu olsun.
    - Ümit ederiz ki bu mübarek gece, zor günler geçirdiğimiz; fakat gelecek adına umutla dolu olduğumuz şu dönemlerde yeniden bir uyanışa vesile olur. Kadir Geceniz mübarek olsun..
    - Bugün ettiğiniz bütün dualar göklere yükselip, tek tek kabul olup üzerinize sağanak gibi yağsın inşallah. Kadir Geceniz mübarek olsun.
    - Semanın kapılarının açılıp rahmetin sağanak, sağanak yağdığı bu günde düşen damlaların sizi ailece sırıl sıklam etmesi dileğiyle.Kandiliniz Kutlu olsun.
    - Kadir Gecesi değer gecesidir, Allah tarafından değerli kılınmış bir gecedir Kadir Gecesi bin aydan daha hayırlıdır Bu gece bir ömürden daha hayırlıdır Ellerin açıldığı, gözlerin dualarla yaşardığı, kalplerin okşandığı Kadir Gecesinde bütün insanların günahlardan uzaklaşıp tövbelerinin kabul edilmesini niyaz ederiz Allah tüm inananları iman yolundan ayırmasın.
    - Güneşin güzel yüzü, yüreğine dokunsun, kabuslar senden uzakta, melekler baş ucunda dursun. Güneş öyle bir geceye doğsun ki, duaların kabul, Kadir Geceniz Mübarek Olsun.
    - Bu gece bin aydan daha hayırlı olan Kadir gecesi. Kulun Rabbine yakın olduğu gecelerin en önemlisi? Kendisine dua edenleri geri çevirmeyen, günahları bağışlayan, her şeyi bilen, gören ve duyan Yüce Allah tüm dualarımızı kabul etsin.
    - Binlerce çiçek var ama gül başka, milyonlarca insan var ama dost başka, milyarlarca gün var ama bugün başka, kadir geceniz mübarek olsun.
    - Bu gece kulun yalvarış ve yakarışlarını Yüce Mevla’ya sunacağı ve O’nun sonsuz affından, merhametinden, iyiliğinden bol bol yararlanacağı umut, huzur ve müjde gecesidir. Kadir gecen mübarek olsun.
    - Rüzgarın kemanını çaldığı ve yağmur damlalarının pencerene vurduğu bir gecede yatağına uzanıp, keşke dediğin tüm güzelliklerin sizin olsun.
    - Tövbe güvercini kalbe konsun af dalgalar saadet kervana gelip kapında dursun. Bütün Melekler sizinle, Dualarınız Kabul Kadir Geceniz Mübarek Olsun...
    - Allah’ın selamı, rahmeti, merhameti, bereketi, muhabbeti üzerinize olsun. Her halimiz için, bizi bu gecelere ulaştıran Allahımıza hamdolsun. Resulü Ekrem’e selam olsun, Kadir Geceniz mübarek olsun
    - Size karanfilin sadakatini, sümbülün bağlılığını, menekşenin tevazusunu, lalenin gururunu, leyleğin saadetini versek, bize de dua eder misiniz? Kadir Geceniz mübarek olsun.
    - Bin damla serilsin yüreğine, bin mutluluk dolsun gönlüne, bütün hayallerin gerçek olsun, duaların Kabul olsun bu gece. Kadir gecen mübarek olsun...
    - Mübarek Kadir Gecenizi kutlar, her şeyin gönlünüzden geçtiği gibi olmasını temenni ederim. Kandiliniz mübarek olsun.

    en güzel kadir gecesi mesajları, kısa kadir gecesi mesajları, 2015 kadir gecesi mesajlari, kadir gecesi sözleri, kadir gecesi tebrik mesaji, kisa berat mesaji, facebook kadir gecesi resimler, twitter kadir gecesi mesajları, kadir gecesi için güzel sözleri, kadir gecesi kutlama mesajları 2015, 2015 kadir gecesi hangi gün, 13 temmuz kadir gecesi mesajlari kisa anlamli sms
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KADİR GECESİ MESAJLARI VE SÖZLERİ - EN GÜZEL KADİR GECESİ KUTLAMA MESAJLARI ANLAMLI SÖZLER Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top