728x90 AdSpace

  • Latest News

    KALBİM EGEDE KALDI ZELİŞ (OYA UNUSTASI) KİMDİR - OYA UNUSTASI KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    kalbim-egede-kaldi-zelis-kimdir
    KALBİM EGEDE KALDI ZELİŞ KİMDİR

    Kanal D ekranlarında yeni başlayan ve en çok izlenen dizilerinden biri olan Kalbim Ege'de Kaldı dizisi yeni bölümleri ile izleyici kitlesini arttırmaya devam etmektedir. 
    Ege de bir köyde yaşayan Mustafa ve Zeliş Iraz Nenenin ısrarı ve şartı nedeni ile evlenmek zorunda kalırlar. Çünkü Iraz Nine Mustafa ve Zeliş'e evlilik sonrasında miras bırakacaktır. Bu anlaşmayı kabul eden Zeliş ve Mustafa ise birbirlerine zıt karakterdir ve giderek aralarındaki çekişme aşka dönüşecektir.

    Kalbim Ege'de Kaldı dizi oyuncuları arasında Oya Unustası, Eren Hacısalihoğlu, Alper Saldıran, Şerif Erol, Aslı Omag, Şebnem Doğruer, Nehir Akkoç gibi başarılı bir çok oyuncu rol almaktadır. 

    Kanal D de yeni başlayan ve ilk bölümünden beri büyük ilgi çeken Kalbim Ege'de Kaldı dizisi oyuncuları arasında en çok dikkat çeken kişi ise Oya Unustası isimli oyuncu olmaktadır. Dizide başrolde olan Oya Unustası, Zeliş karakterini canlandırmaktadır. Bizde sizler için bu yazımızda Oya Unustası byografi bilgilerini paylaşmak istedik. İşte Oya Ustası Bilgileri...

    KALBİM EGE'DE KALDI OYUNCULARI>>

    Kalbim Ege'de Kaldı Dizisi Zeliş Karakteri Kimdir

    Oya Unustası Kimdir

    Kalbim Ege'de Kaldı dizisinde Zeliş karakterini canlandıran Oya Unustası 1988 yılında İstanbul da doğmuştur. Oya Unustası 2013 yılında Miss Turkey Güzellik yarışması finalistlerindendir. Eğitim hayatında ise Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi Devlet Konservatuarı Flüt Bölümünden mezun olmuştur. Müzik ile arası iyi olan oyuncu dans etmeyi de seviyor. Piyano çalmak, at binmek, masa tenisi oynamak gibi kişisel özelliklere sahiptir.

    Oya Unustası ilk olarak İzmir Çetesi dizisinde rol almıştır. Ayrıca oyunculuk dersleri de alan güzel oyuncu Ayla Algan’dan oyunculuk ve sahne sanatları dersleri, Sahne önü oyunculuk dersleri de almıştır. Güzelliğiyle dikkatleri üzerine çeken oyuncu güzellik yarışması ile herkes tarafından tanınarak oyunculuk ile hayatına devam etmektedir. Genç oyuncu Oya Unustası boyu 173 cm, kilosu 50 ve göz rengi kahverengi olarak bilinmektedir.

    Oya Unustası Rol Aldığı Diziler

    Kalbim Ege'de Kaldı
    Sevdaluk
    Beyaz Karanfil
    İzmir Çetesi

    oya unustası kimdir, oya unustası biyografi, oya unustası resimleri, oya unustası kaç yaşında, oya unustası dizileri, kalbim egede kaldı zeliş, kalbim egede kaldı zeliş kimdir, kalbim egede kaldıdaki zelişkim, kalbim egede kaldı oyuncuları kimler, kalbim egede kaldı karakter isimleri, kalbim egede kaldi zelis kim, oya unustasi kim, kalbim egede kaldi zelis resimleri

    Oya Unustası Resimleri
         
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KALBİM EGEDE KALDI ZELİŞ (OYA UNUSTASI) KİMDİR - OYA UNUSTASI KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top