728x90 AdSpace

  • Latest News

    NE MÜNASEBET DİZİSİ AYÇA (GİZEM GÜVEN) KİMDİR - GİZEM GÜVEN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    ne-munasebet-ayca-kimdir
    NE MÜNASEBET DİZİSİ AYÇA KİMDİR

    İki başarılı avukat olan Nil ve Demir karakterlerinin birbirleri ile tanışmalarından sonra başlayan hikayede birbirlerine tamamen zıt karakter oldukları ortaya çıkan bu ikili arasındaki olayları anlatacak olan Ne Münasebet dizisinde Demir ve Nil birbirlerine aşık olmaktadırlar. 

    Başrollerinde Sarp Levendoğlu ile güzel oyuncu Pelin Akil'in yer aldığı Ne Münasebet dizi oyuncuları arasında Bengi İdil Uras, İnan Ulaş Torun, Cihat Tamer, Ayşe Kökçü, Gizem Güven, Bahar Akça, Pınar Şenol gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Dizinin ekranlara gelmesinin ardından oldukça beğenilen ve ilgi ile takip edilen dizinin oyuncularının hepsi hakkında araştırmalar yapılmaya başlamıştır. Merak edilen ve dikkat çeken oyuncuların başında ise Ayça karakterini canlandıran Gizem Güven isimli oyuncu gelmektedir. Bizde sizler için bu yazımızda Ayça karakteri ve Gizem Güven isimli oyuncu hakkında bilgileri derledik. 

    NE MÜNASEBET OYUNCULARI>>

    Ne Münasebet Dizisindeki Ayça Karakteri Kimdir?

    Gizem Güven Kimdir 


    Ne Münasebet dizisinde Ayça karakterini canlandıran Gizem Güven 1 Ocak 1994 yılında İstanbulda dogmuştur. İlköğretim eğitimini Özel Koza Kolejinde tamamlayıp, Özel Beykent Koleji Sosyal Bilimler Lisesi'ni kazanarak lise eğitimine burada devam etmiştir. Beykent Üniversitesi Endüstri Ürünleri Tasarımı bölümünü öğrencisidir. 3 yaşında Pınar süt reklamında rol almıştır. Ardında oynadığı çeşitli reklamlar olmuştur. 6 yaşlarındayken sinema filmi dublajı yapmıştır. Sonrasında ilk olarak Temiz Aile Temiz Gelecek adlı dizide 20 bölüm oynamıştır. Bu projenin sonlanmasının ardından İki Arada dizisinde Özge karakterini canlandırmıştır. 

    Bu yıllarda reklam çalışmalarına da devam etmiş ve Akbank reklamlarının serilerinde oynamıştır. Melodi, Bugün, Şampiyon gazete ekinin reklamında oynamıştır. Lcwaikiki giyim markasının 5 yaşından 17 yaşına kadar mankenliğini sürdürmüştür. 2002 yılında başlayan Sihirli Annem dizisinde Ceren karakteri ile uzun yıllar devam etmiş, geniş kitlelerce tanınmıştır. 2005 yılında Sihirli Annem dizisinin bitmesinin ardından Selena dizisinde Leyla karakterini canlandırmıştır. Kısa dönem çizim kursunda eğitim almıştır. Ayrıca bu süre içerisinde dublaj yapmaya da devam etmiştir.

    Dublaj çalışmaları 
    Lilo ve Stiç 1-2 (2002) / Lilo karakteri 
    Yüzüklerin Efendisi İki Kule (2002) 
    Son Peygamber (2002) 
    Kayıp Balık Nemo (2003) /pembe mürekkep balığı 
    Sürüsüne Bereket (2003)

    Reklam filmleri 
    Ülker Rondo biskuvi (2006) 
    Kinder bueno reklam filmi (2003) 
    Bosch reklamı filmi (2011) 
    Moxie girlz (2011-2012) 
    Flo reklam filmi (2013) 
    Anadolu Hayat (2013) 
    Coca cola reklamı (2014) 
    Colgate reklamı (2014) 

    Rol aldığı diziler
    İki Arada - Özge (2002) 
    Sihirli Annem - Ceren (2003-2006) 
    Selena - Leyla (2006-2009) 
    Yedikule Hayat Yokuşu - Ayfer (2014)
    Ne Münasebet - Ayça 2015

    ne münasebet ayça, ne münasebet ayça kimdir, ne münasebet dizisi ayça kim, ne münasebet ayça karakteri, ne münasebet dizi oyuncuları, ne münasebet dizisindeki ayça kim, ne münasebet dizisi ayçanın gerçek adı, ne münasebet ayça boyu kilosu kaç, ne münasebet ayça kaç yaşında, gizem güven, gizem güven kimdir, gizem güven biyografi, gizem güven kaç yaşında, gizem güven resimleri, gizem güven hangi dizilerde oynadı,

    Gizem Güven Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: NE MÜNASEBET DİZİSİ AYÇA (GİZEM GÜVEN) KİMDİR - GİZEM GÜVEN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top