728x90 AdSpace

  • Latest News

    Eda Ece Kimdir (Boyu, Kilosu, Resimleri)

    Eda Ece 20 Haziran 1990'da İstanbul'da doğmuştur. İlk televizyon deneyimini Pis Yedili dizisiyle 2011 yılında yaşamıştır. İngilizce ve Almanca yabancı dillerine hakimdir. Kocan Kadar Konuş, Kızım İçin gibi sinema filmlerinde rol almıştır. İlişki Durumu Karışık, Ne Münasebet dizilerinde rol almaktadır. Geçtiğimiz yıllarda Hayat Bilgisi, Bez Bebek, Adını Feriha Koydum dizilerinde konuk oyuncu olarak yer almıştır. Geçtiğimiz yıl ise Trt 1 de gösterilen Beni Böyle Sev dizisinde Zeyno rolünde yer almaktaydı.



    Eda Ece hakkında küçük dipnotlar vermek istiyorum. Eda Ece'nin tuttuğu takım Galatasaray'dır. Kendisine bir çok kişi tarafından yerli Kate Upton denilmektedir. Kate Upton yetmezmiş gibi ünlü yabancı oyuncu Ashley Benson'un Türkiye versiyonu olarak da anılıyor.

    Eda Ece boyu 168 kilosu 52 (2015 haziran) gözleri yeşil ve saçları ise doğal haliyle de sarıdır ancak şuanda ki saçı kendi saçının renginde değildir. Kendisini çok severek takip ediyoruz. Sevgilerimizi iletiyoruz. Sizde bir Eda Ece hayranı iseniz aşağıdan sosyal hesaplarını takip edebilir ve Eda Ece'nin eşi bulunmaz resimlerine bir göz atabilirsiniz.

    Eda Ece Resmi Twitter Adresi: @edaeceu
    Eda Ece Resmi Facebook Adresi: @resmiedaece
    Eda Ece Resmi İnstagram Adresi: @eda.ece
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Eda Ece Kimdir (Boyu, Kilosu, Resimleri) Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top