728x90 AdSpace

  • Latest News

    GÜNEŞİN KIZLARI TUĞÇE (İREM HELVACIOĞLU) KİMDİR - İREM HELVACIOĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    gunesin-kizlari-tugce-kimdir
    GÜNEŞİN KIZLARI TUĞÇE KİMDİR

    Başrollerinde Emre Kınay, Funda İlhan ve Evrim Alasya'nın yer aldığı Güneşin Kızları dizi oyuncuları arasında Tolga Sarıtaş, Berk Atan, Hande Erçel, Burcu Özberk, İrem Helvacıoğlu, Miray Akay ve Meltem Gülenç gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır.

    Kanal D'nin yeni yaz dizisi olan Güneşin Kızları isimli dizi ilk bölümünden itibaren oldukça sevilerek yeni bölümleri ile devam etmektedir. Konusu ve oyuncu kadrosu ile büyük beğeni toplayan dizide tüm oyuncular izleyicinin beğenisini toplamıştır. Bizde sizlere Güneşin Kızları dizisindeki oyuncuları tanıtmaya devam ediyoruz.

    Kısa sürede sevilen ve takip edilen Güneşin Kızları dizisindeki oyuncuların başında Tuğçe karakterini canlandıran güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu gelmektedir. Güzelliği ve oyunculuk performansı ile dikkat çeken başarılı oyuncu İrem Helvacıoğlu bir anda dizinin favori isimlerinden olmayı başardı. Peki İrem Helvacıoğlu kimdir işte ayrıntılar.

    GÜNEŞİN KIZLARI OYUNCULARI>>>

    Güneşin Kızları Tuğçe Karakteri Kimdir?

    İrem Helvacıoğlu Kimdir

    Güneşin Kızları dizisinde Tuğçe karakterini canlandıran İrem Helvacıoğlu, 2 Şubat 1990 tarihinde Almanya’da doğmuştur. Genç ve güzel oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi Konservatuar bölümünü bitirdi. Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, Muhteşem Yüzyıl ve Kurtlar Vadisi Pusu dizilerinde rol alan ve beğeni kazanan oyuncu, şimdi de Güneşin Kızları dizisinde Tuğçe karakterine hayat veriyor ve sevenleri ile buluşuyor. 

    Muhteşem Yüzyıl dizisinde Clara karakterlerini canlandırmıştır. Yeşil gözlü güzel oyuncu İrem Helvacıoğlu aslen Ankara'lıdır. İrem Helvacıoğlu boyu 1,70 cm ve kilosu ise 55 kilodur.

    İrem Helvacıoğlu’nun Yer Aldığı Dizi Ve Filmler
    Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi
    Muhteşem Yüzyıl
    Kurtlar Vadisi Pusu
    Güneşin Kızları

    İrem Halvacıoğlu Twitter Adresi: https://twitter.com/irmhlvcioglu
    İrem Halvacıoğlu Facebook Adresi: https://tr-tr.facebook.com/iremhelvacioglu

    güneşin kızları tuğçe, güneşin kızları tuğçe kimdir, güneşin kızları tuğçe karakteri kim, güneşin kızlarındaki tuğçe gerçek adı, güneşin kızları tuğçe resimleri, güneşin kızları oyuncusu tuğçe, güneşin kızları tuğçe kim, güneşin kızları tuğçe gerçekte kim, güneşin kızları tuğçe boyu kilosu yaşı kaç, gunesin kizlari tugce, irem helvacıoğlu kimdir, irem helvacıoğlu biyografi, irem helvacıoğlu resimleri, irem helvacıoğlu kaç yaşında boyu kilosu, irem helvacıoğlu hayatı, irem helvacioglu kim,

    Güneşin Kızları Didem - Fatmagül Fakı Kimdir>>
    Güneşin Kızları Selin - Hande Erçel Kimdir>>
    Güneşin Kızları Peri Miray Akay Kimdir>>
    Güneşin Kızları Sevilay - Funda İlhan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Nazlı - Burcu Özberk Kimdir>>
    Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir>>
    Güneşin Kızları Ali - Tolga Sarıtaş Kimdir>>
    Güneşin Kızları Tuğçe - İrem Helvacıoğlu Kimdir>>

    İrem Halvacıoğlu Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: GÜNEŞİN KIZLARI TUĞÇE (İREM HELVACIOĞLU) KİMDİR - İREM HELVACIOĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top