728x90 AdSpace

  • Latest News

    KİRALIK AŞK YASEMİN (SİNEM ÖZTÜRK) KİMDİR - SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    kiralik-ask-yasemin-kimdir
    KİRALIK AŞK YASEMİN KİMDİR

    Yaza damgasını vuran vuran diziler arasında olan Kiralık Aşk dizisi izleyenler tarafından benimsenerek ilgi ile takip edilmeye devam etmektedir. Daha önce bir çok merak edilen bilgiyi sizlere aktarmıştık, bu yazımızda ise Kiralık Aşk dizisi Yasemin karakteri ile ilgili bilgileri sizler için derledik.

    Dizide Yasemin karakterini Sinem Öztürk isimli oyuncu canlandırmaktadır. Ömer'e aşık olan Yasemin her türlü yolu deneyerek Defne'yi Ömer den uzak tutmaya çalışmaktadır. Güzelliği ve oyunculuğu ile dikkat çeken Sinem Öztürk dizide en çok aranan isimler arasında yerini almaktadır.

    Yazımızın devamında Sinem Öztürk ile ilgili tüm merak edilenleri ve Kiralık Aşk dizisi Yasemin karakteri kimdir sorusunun cevaplarını ve resimlerini bulabilirsiniz. 

    KİRALIK AŞK OYUNCULARI KİMLER>>>

    Kiralık Aşk Dizisindeki Yasemin Karakteri Kimdir

    Sinem Öztürk Kimdir

    Kiralık Aşk dizisinde Yasemin karakterini canlandıran Sinem Öztürk, 1 Eylül 1985 yılında İstanbul’da doğdu. Gerçek adı Gözde Sinem Öztürk olan güzel oyuncu dizi ve sinema oyunculuğunun yanında aynı zamanda sunuculukta yapmıştır. İstanbul Cağaloğlu Anadolu Lisesi mezunudur. Marmara Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesinde Sinema bölümünde okumaktadır. 

    Fox Tv ekranlarında yayınlanan Arka Sıradakiler Dizisinde canlandırdığı Gamze karakteriyle tanınmıştır. Atv’nin Huzur Sokağı isimli dizisinde şükran karakteriyle de sevilmiştir. Aynı zamanda TRT Türk’ün Fikir Atölyesi isimli programını sunmaktadır. Gürsel Şatır ile evlidir. Annesi ressam olan güzel oyuncunun babası serbest meslek sahibidir. Galatasaray’da Voleybol oynuyordu daha sonra babası kendisini tiyatroya kaydetmiş. İlerde yönetmen olmayı hedeflediğini söylemektedir. 

    Sinem Öztürk Yaşı : 29 
    Sinem Öztürk Doğum Yeri : İstanbul 
    Sinem Öztürk Burcu : Başak 
    Sinem Öztürk Boyu : 169 cm 
    Sinem Öztürk Kilosu : 63 kg 
    Sinem Öztürk Göz Rengi : Kahverengi 

    Sinem Öztürk Rol Aldığı Dizi ve Filmler
    2004 Beyaza Boyanmış Siyah Kelimeler 
    2006 Aşk Ruleti 
    2006 Aloya Emine 
    2007 Ayak Altında Belgin 
    2007 Duvar İklim 
    2007 – 2015 Arka Sıradakiler Gamze 
    2009 Uygun Adım Aşk Gamze 
    2010 Dersimiz Atatürk Öğretmen 
    2010 Uçan Melekler Eda 
    2015 – 2015 Huzur Sokağı Şükran

    kiralik ask yasemin, kiralık aşk dizisi yasemin kimdir, kiralık aşk dizisi yasemin kaç yaşında, kiralık aşk dizisindeki yasemin gerçekte kimdir, kiralık aşk dizisindeki yasemin hangi dizilerde oynadı, kiralık aşk yasemin resimleri boyu kilosu kaç, sinem öztürk, sinem öztürk kaç yaşında, sinem öztürk kimdir, sinem öztürk biyografi, sinem öztürk resimleri, sinem öztürk boyu kilosu kaç, sinem öztürk yaşı,

    Kiralık Aşk Dizisi Batu - Barış Arduç Kimdir>>>
    Kiralık Aşk Dizisi Defne - Elçin Sangu Kimdir>>>
    Kiralık Aşk Dizisi Nihan - Sanem Yeles Kimdir>>>

    Sinem Öztürk Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: KİRALIK AŞK YASEMİN (SİNEM ÖZTÜRK) KİMDİR - SİNEM ÖZTÜRK KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top