728x90 AdSpace

  • Latest News

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR EBRU (DİLAN ÇİÇEK DENİZ) KİMDİR - DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    tatlı-küçük-yalancılar-ebru-kimdir
    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR EBRU KİMDİR
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Bu yaza damga vuracak bir yeni dizi de Star Tv den geldi. Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden güzel ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizide 5 kişilik bir arkadaş grubunda olan Hande, Selin, Ebru, Aslı ve Açelya çok iyi arkadaştırlar. 

    Bir gün gittikleri partide Açelya'nın ortadan kayboluşu ile hayatları değişen bu arkadaşlar daha sonra gelen bir mesaj ile tekrar bir araya geleceklerdir. Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek deniz ve Büşra Develi gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin başlaması ile birlikte izleyicinin dikkatini çeken ve beğenisini kazanan oyuncuların arasında ebru karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz isimli oyuncu gelmektedir.

    Yazımızın devamında Dilan Çiçek Deniz hakkındaki bilgileri ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Ebru karakteri hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

    Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Ebru Karakteri Kimdir?

    Dilan Çiçek Deniz Kimdir
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakterini canlandıran Dilan Çiçek Deniz, 7 Mart 1996 yılında Sivas ta doğmuştur. 19 yaşında olan Dilan Çiçek Deniz 2014 yılında yapılan güzellik yarışmasında 2. olmuştur. Ege Üniversitesi Turizm Rehberliği bölümü mezunu olan Dilan Çiçek Deniz ayrıca modellik ve oyunculukta yapmaktadır. 2014 Elidor Miss Turkey güzellik yarışmasında 2. olan Dilan Çiçek Deniz 2015 yılında Miami yapılan Kainat güzellik yarışmasında ülkemizi temsil ederek orda da dereceye girmiştir.

    1.77 boyunda ve 55 kilo ağırlığında olan güzel oyuncu Dilan Çiçek Deniz oyunculuk kariyerine ilk olarak Balayı isimli film ile başlamıştır. Şimdi ise Star da yayınlanan Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Ebru karakterini canlandırmaktadır.

    tatlı küçük yalancılar ebru kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi ebru resimleri, tatlı küçük yalancılar ebru gerçek adı, dizisindeki ebru kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar ebru, dilan çiçek deniz kimdir, dilan çiçek deniz kaç yaşında, dilan çiçek deniz resimleri, dilan çiçek deniz biyografi, dilan cicek deniz kim,

    Dilan Çiçek Deniz Resimleri
       
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TATLI KÜÇÜK YALANCILAR EBRU (DİLAN ÇİÇEK DENİZ) KİMDİR - DİLAN ÇİÇEK DENİZ KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top