728x90 AdSpace

  • Latest News

    Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir?

    Kanal D'nin sevilen dizisi Güneşin Kızları ilgi ile takip ediliyor. Genç oyuncuları ile dikkat çeken dizinin öne çıkan oyuncularından biri de Savaş karakterini canlandıran yakışıklı oyuncu Berk Atan. Özellikle genç kızlar tarafından takip edilen genç oyuncu sergilediği performansla kısa sürede herkesi kendine hayran bıraktı.

    Güneşin Kızları dizisinde Berk Atan'ın yanı sıra Burcu Özberk, Hande Erçel, Miray Akay ve Tolga Sarıtaş gibi pek çok genç oyuncu rol alıyor.

    Güneşin Kızları Savaş Kimdir?


    Haluk'un yeğeni olan Savaş öfke kontrolü ve kısa süreli hafıza kayıpları yaşamaktadır. Savaş sevgilisi ile birlikte bir akşam dışarı çıkar. Ama sevgilisinden o geceden sonra bir daha haber alınamaz. Savaş ise o gece neler yaşandığını hatırlamaz. Aklının bir köşesinden sevgilisine bir şey yapıp yapmadığını sorgulamaktadır. Ama o gece hakkında hiçbir şey hatırlayamaz. Nazlı'nın hayatına girmesi ile Savaş yeni bir yola girer.

    Berk Atan Kimdir?


    Yakışıklı oyuncu Berk Atan, 26 Eylül 1991'de İzmir'de dünyaya geldi. 2012'de katıldığı Best Model of Turkey yarışmasında birinci olarak bütün dikkatleri üzerine çekti. Birinci seçildikten kısa bir süre sonra oyunculuğa adım adatan Berk Atan, Beykent Üniversitesi Oyunculuk Bölümü'nde eğitim almaya başladı. Altındağlı ve Herşey Yolunda Merkez gibi dizilerde rol aldı. Güneşin Kızları dizisindeki Savaş karakteri ile büyük bir çıkış yapan genç oyuncu başarılı performansı ile göz dolduruyor.
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: Güneşin Kızları Savaş - Berk Atan Kimdir? Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top