728x90 AdSpace

  • Latest News

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR HANDE (MELİSA ŞENOLSUN) KİMDİR - MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    tatli-kucuk-yalancilar-hande-kimdirTATLI KÜÇÜK YALANCILAR HANDE KİMDİR
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Bu yaza damga vuracak bir yeni dizi de Star Tv den geldi. Tatlı Küçük Yalancılar isimli dizi izleyici ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden güzel ve başarılı oyuncuların yer aldığı dizide 5 kişilik bir arkadaş grubunda olan Hande, Selin, Ebru, Aslı ve Açelya çok iyi arkadaştırlar. 

    Bir gün gittikleri partide Açelya'nın ortadan kayboluşu ile hayatları değişen bu arkadaşlar daha sonra gelen bir mesaj ile tekrar bir araya geleceklerdir. Tatlı Küçük Yalancılar dizi oyuncuları arasında Bensu Soral, Melisa Şenolsun, Dilan Çiçek deniz ve Büşra Develi gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Tatlı Küçük Yalancılar dizisinin başlaması ile birlikte izleyicinin dikkatini çeken ve beğenisini kazanan oyuncuların arasında hande karakterini canlandıran Melisa Şenolsun isimli oyuncu gelmektedir. Yazımızın devamında Melisa Şenolsun hakkındaki bilgileri ve Tatlı Küçük Yalancılar dizisindeki Hande karakteri hakkındaki bilgileri bulabilirsiniz.

    TATLI KÜÇÜK YALANCILAR OYUNCULARI>>

    Tatlı Küçük Yalancılar Dizisi Hande Karakteri Kimdir?

    Melisa Şenolsun Kimdir
    gercekismi.blogspot.com'a aittir
    Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde Hande karakterini canlandıran Melisa Şenolsun, 5 Ocak 1996 yılında İzmir’de doğmuştur. İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlayan güzel ve başarılı oyuncu Melisa Şenolsun daha sonra İstanbul’a gelmiştir. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı Tiyatro Bölümünden mezun olmuştur.

    Güzelliği ve oyunculuk performansı ile beğeni toplayan Melisa Şenolsun 170 cm boyunda ve 55 kg ağırlığındadır. Göz rengi ise yeşildir. Melisa Şenolsun ilk dizi oyunculuğu tecrübesini Tatlı Küçük Yalancılar dizisinde yaşayacaktır.

    Melisa Şenolsun İnstagram Hesabı: https://instagram.com/melisasenolsun/

    tatlı küçük yalancılar hande kimdir, tatlı küçük yalancılar dizisi hande resimleri, tatlı küçük yalancılar hande gerçek adı, dizisindeki hande kim, tatlı küçük yalancılar dizi oyuncuları, tatli kucuk yalancilar hande, melisa şenolsun kimdir, melisa şenolsun kaç yaşında, melisa şenolsun resimleri, melisa şenolsun biyografi, melisa senolsun kim,

    Melisa Şenolsun Resimleri


     
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: TATLI KÜÇÜK YALANCILAR HANDE (MELİSA ŞENOLSUN) KİMDİR - MELİSA ŞENOLSUN KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top