728x90 AdSpace

  • Latest News

    İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK MURAT (PAMİR PEKİN) KİMDİR - PAMİR PEKİN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    iliski-durumu-karisik-murat-kimdir
    İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK MURAT KİMDİR

    Birbirinden değerli oyuncuların yer aldığı dizideki karakterleri sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Dizideki bir çok kişiyi daha önce yayınladığımız yazılarda paylaşmıştık. Bu yazımızda ise sizlere dizideki Murat karakteri hakkında bilgiler vermeye çalışacağız.

    Show Tv'nin yaz ekranına damgasına vuracak dizilerinden biri de İlişki Durumu Karışık dizisidir. Sevilen oyuncularıyla adeta dikkatleri üzerine çekmektedir. Dizinin yönetmenliğini Bülent İşbilen’in yaptığı, senaryosunu Banu Kiremitçi Bozkurt’un yazdığı İlişki Durumu Karışık dizi oyuncuları arasında Berk Oktay, Pamir Pekin, Seren Şirince, Eda Ece, Mert Türkoğlu ve Özlem Öçalmazyer almaktadır. Dizinin yapımcılığını MF Yapım üstleniyor. Dizinin konusunda aşk, kıskançlık, gurur, dostluk ile bir aşk oyunu hikayesi olacaktır. 

    İlişki Durumu Karışık dizisindeki Murat karakterini canlandıran Pamir Pekin isimli oyuncudur. Murat, Ayşegül ve Elif arasında gidip gelen bir aşk üçgeni içerisindedir. İlişki durumu Karışık dizisinin dikkat çeken isimlerinden olan Murat karakterini canlandıran Pamir pekin hakkında bilgileri, sizler için derledik. 

    İlişki Durumu Karışık Murat Karakteri Kimdir?

    Pamir Pekin Kimdir


    İlişki Durumu Karışık dizisinde Murat karakterini canlandıran Pamir Pekin 31 Mayıs 1979 yılında İstanbul'da doğmuştur. 36 yaşındaki yakışıklı ve başarılı oyuncu Pamir Pekin Marmara Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi Ekonometri Bölümünden mezun olmuştur. Üniversite yıllarında modellikte yapan Pamir Pekin bir ara ahşap yelkenlilerde yapmaya başlamıştır. 

    2007 yılından beri dizilerde rol alan yakışıklı oyuncu ilk olarak Komiser Nevzat dizisinde rol aldı. Daha sonra ise Parmaklıklar Ardında, Vurgun, Keskin Bıçak, Lale Devri, Muhteşem Yüzyıl, Güzel Çirkin ve Tozlu Yollar gibi pek çok dizide rol aldı. En büyük çıkışını ise geçtiğimiz yıl rol aldığı Gönül İşleri dizisi ile geçekleştirdi. Pamir Pekin, Gönül İşleri dizisinde canlandırdığı Komiser Kemal rolü ile büyük beğeni kazandı. İlişki Durumu Karışık dizisi ile yeniden kamera karşısına geçen deneyimli oyuncu Murat karakterini canlandırıyor.
    Başarılı oyuncu Pamir Pekin ayrıca Hülya Avşar'ın A benim Akılsızım isimli şarkısının klibinde de rol almıştır. Klipte Hülya Avşar ile öpüşen Pamir Pekin magazin gündeminde de yer almıştır. 

    Pamir Pekin'in Oynadığı Diziler 

    2015 İlişki Durumu Karışık - Murat

    2014 Gönül İşleri - Kemal 
    2013 Tozlu Yollar
    2013 Güzel Çirkin 
    2013 Günce 
    2013 Muhteşem Yüzyıl - Elkas Mirza 
    2010 Lale Devri -Cansel 
    2010 Keskin Bıçak - Kemal 
    2009 Parmaklıklar Ardında - Mert 
    2008 Vurgun 
    2008 Havalimanı - Başkomiser Fatih 
    2007 Komiser Nevzat - Komiser Ali

    pamir pekin, pamir pekin kimdir, pamir pekin kaç yaşında boyu kilosu kaç, pamir pekin resimleri, pamir pekin biyografi, ilişki durumu karışık dizi oyuncuları kimler, ilişki durumu karışık dizisindeki murat karakteri, gönül işleri komiser kemal, ilişki durumu karışık murat gerçek adı nedir, hülya avşarı klipte öpen kim, ilişki durumu karışık resimleri, murat karakteri ilişki durumu karışık dizisi

    Pamir Pekin Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: İLİŞKİ DURUMU KARIŞIK MURAT (PAMİR PEKİN) KİMDİR - PAMİR PEKİN KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top