728x90 AdSpace

  • Latest News

    AŞK ZAMANI LEVENT (SARVEN ÇANKAR) KİMDİR - SARVEN ÇANKAR KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ

    ask-zamani-levent-kimdir
    AŞK ZAMANI LEVENT KİMDİR

    Başrollerinde başarılı sanatçı ve oyuncu Yavuz Bingöl'ün yer aldığı Aşk Zamanı dizisi yepyeni bölümleri ile ekranlarda olmaya devam etmektedir. Bir mafya babasının kirli işleri bırakması ile kızlarını kontrol altında tutma amaçlı İstanbul dan taşınmaya karar verir ve olaylar hiçte tahmin ettiği gibi olmaz.

    Başrollerini Yavuz Bingöl, Deniz Uğur, Bekir Aksoy, Ali Ersan Duru ve Burcu Binici’nin paylaştığı Aşk Zamanı dizi oyuncuları arasında Burcu Binici, Müge Bayramoğlu, Büşra Ayaydın ve Rüya Gönderen gibi başarılı bir çok oyuncu yer almaktadır. 

    Başarılı oyuncu kadrosu ile dikkat çeken Aşk Zamanı dizisinde aranan ve beğenilen isimlerin başında ise Levant karakterini canlandıran Sarven Çankar gelmektedir. Dizide Levent karakteri doktor ve kızlardan birine aşıktır.

    Dizinin başlaması ile birlikte Sarven Çankar kimdir, Kaç yaşındadır ve Aşk Zamanı dizisindeki Levent gerçekte kimdir ve boyu kilosu kaç gibi bir çok sorunun sorulması ile birlikte bizde sizler için bu yazımızda tüm bu soruların cevaplarını derledik. İşte yeni başlayan Aşk Zamanı dizisi Levent karakteri yani Sarven Çankar hakkındaki bilgiler.

    AŞK ZAMANI OYUNCULARI>> 

    Aşk Zamanı Levent Karakteri Kimdir?

    Sarven Çankar Kimdir 

    Aşk Zamanı dizisinde Levent karakterini canlandıran Sarven Çankar, 1989 yılında İstanbul da doğmuştur. Yakışıklı oyuncu Bilgi Üniversitesi Sahne Sanatları Oyunculuk bölümünde eğitimini sürdürmektedir. 

    Ümit Çırak Modern Oyunculuk Teknikleri Atölyesinden yetişmiş oyunculardandır. Aynı zamanda Sarven Çankar, Hayat Yokuşu, Prenses Perfinya ve Umutsuz Ev Kadınları dizilerinde rol aldı. Şu sıralar Aşk Zamanı dizisinde Levent karakterine hayat veren Sarven Çankar 1.74 boyunda ve 63 kilo ağırlığındadır.

    Sarven Çankar Yaşı: 26
    Sarven Çankar Boyu: 1,74
    Sarven Çankar Kilosu: 63
    Sarven Çankar Twitter: https://twitter.com/sarvencankar
    Sarven Çankar İnstagram: https://instagram.com/sarvencankar/

    aşk zamanı levent resimleri, aşk zamanı dizisi levent, aşk zamanı dizi oyuncuları kimler, aşk zamanı dizisinde levent kimdir, aşk zamanı dizisi levent karakteri, ask zamani levent, aşk zamanı dizisi levent gerçek adı, aşk zamanı levent gerçekte kimdir, sarven çankar kimdir, sarven çankar biyografi, sarven çankar resimleri, sarven çankar kaç yaşında boyu kilosu kaç, aşk zamanı dizisi, sarven cankar resimleri

    Sarven Çankar Resimleri
        
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: AŞK ZAMANI LEVENT (SARVEN ÇANKAR) KİMDİR - SARVEN ÇANKAR KİMDİR BİYOGRAFİ VE RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top