728x90 AdSpace

  • Latest News

    RAMAZAN BAYRAMINDA OTOBÜSLER ÜCRETLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ - 2015 RAMAZAN BAYRAMINDA KÖPRÜLER BEDAVA MI

    bayramda-otobüsler-bedava-mi
    RAMAZAN BAYRAMINDA OTOBÜSLER İNDİRİMLİ Mİ, BEDAVA MI?

    Mübarek Ramazan ayının bitiminin hemen ardından gelen Ramazan Bayramı bu yıl bilindiği gibi 17 Temmuz Cuma günü başlayacak, 18 Temmuz Cumartesi ve 19 Temmuz Pazar günleri kutlanacaktır. Ramazan ayının ardından tutulan oruçların ve kadir gecesinde edilen dualar ile yapılan ibadetlerden sonra sıra ramazan bayramına geldi. 

    Ramazan bayramının gelmesi ile beraber, herkesin aklına gelen ve merak ettiği şey ise Ramazan Bayramında otobüsler ücretli mi, ücretsiz mi olacak sorusu olmaktadır. 
    Her yıl geleneksel hale gelen toplu taşıma araçlarının bedava yada yüzde elli indirimli olması bu senede nasıl olacak diye oldukça merak edilmeye başlandı. 


    Ramazan Bayramında Otobüsler Ücretsiz mi?

    İstanbul Büyükşehir Belediye Meclisi'nde alınan kararla, toplu taşıma araçları Ramazan Bayramı boyunca yüzde 50 indirimle hizmet verecek. 

    İstanbul Büyükşehir Belediyesi'nin Saraçhane'deki binasında yapılan Meclis toplantısında, Ramazan Bayramı boyunca trafiğin rahatlaması ve toplu ulaşım araçlarının kullanımının teşvik edilmesi için teklif sunuldu. 

    Oy birliğiyle alınan kararla, bayram boyunca İETT otobüsleri, metrobüs, metro, tramvay, Taksim-Kabataş füniküleri ve şehir hatları vapurları ile İstanbul Otobüs AŞ ve özel halk otobüsleri yüzde 50 indirimli kullanılabilecek.

    bayramda otobüsler paralı mı, ramazan bayramı otobüsler ücretli mi, bayramda köprüler ve otobanlar paralı mı, otobüsler ramazan bayramında bedava mı, ramazan bayramı iett ler ücretli mi olacak, otobüsler hangi günler bedava, bayramda hangi günler otobüsler indirimli olacak, bayramda otobüs metro tramvay vapur ücretli mi indirimli mi, bayramda toplu taşıma araçları bedava mı olacak
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: RAMAZAN BAYRAMINDA OTOBÜSLER ÜCRETLİ Mİ ÜCRETSİZ Mİ - 2015 RAMAZAN BAYRAMINDA KÖPRÜLER BEDAVA MI Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top