728x90 AdSpace

  • Latest News

    ADI MUTLULUK DİZİSİ SERA (ASLI BEKİROĞLU) KİMDİR - ASLI BEKİROĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ

    adi-mutluluk-dizisi-sera-kimdir
    ADI MUTLULUK DİZİSİ SERA

    Fox Tv'nin sevilen gençlik dizisi olan Adı Mutluluk dizisi yepyeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam etmektedir. Her yeni bölümü ile izleyenleri ekrana kilitleyen dizideki oyuncuları sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. Bu yazımızda dizide Sera karakteri hakkındaki bilgileri sizler için derledik.

    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında Kaan Yıldırım, Ezgi Eyüboğlu, Zeynep Bastık, Aslı Bekiroğlu, Dilara Aksüyek, Kaan Çakır gibi başarılı bir çok isim yer almaktadır. Üniversite okumak için ailesini karşısına alan Kumsal karakterinin ve okula gizliden kaçak olarak yazılan Batu karakterinin arasında gelişen birbirlerine aşık olmaları ile devam eden bir hikayeyi anlatan dizide oyuncularda oldukça merak edilmektedir.

    Adı Mutluluk dizi oyuncuları arasında olan ve güzelliği ile dikkat çeken Sera karakteri izleyici tarafından merak edilmektedir. Adı Mutluluk dizisi Sera karakterini Aslı Bekiroğlu canlandırmaktadır. Bizde sizler için adı mutluluk dizisi Sera kimdir ve Aslı Bekiroğlu kimdir gibi bilgileri sizler için derledik.

    ADI MUTLULUK DİZİ OYUNCULARI>>>

    Adı Mutluluk Dizisi Sera Kimdir

    Aslı Bekiroğlu Kimdir 

    Adı Mutluluk dizisinde Sera karakterini canlandıran Aslı Bekiroğlu, 1997 yılında İstanbul’da doğmuştur. 18 yaşındadır ve İstanbul’da büyümüştür. Ünlü olması çektiği “vine” ları sayesinde olmuştur. Binlerce kez izlenen vineleri ile ünlü Vine’cılar arasında yerini almıştır. İtalyan lisesi mezunu olan oyuncu Bahçeşehir Üniversitesinde Beslenme ve Diyetetik bölümünde eğitimine devam etmektedir. 

    Beni Böyle Sev dizisinde de rol alan güzel oyuncu Beni Böyle Sev dizisinden sonra Mutluluk dizisinde kendine rol bulmuştur Beni Böyle Sev dizisinin final yapması ile boşa çıkan oyuncu Vine çekmeye devam ederek popülerliğini korumuştur. Son olarak bir dondurma reklamında boy göstermiştir. Başarılı ve güzel oyuncu şimdi ise Adı Mutluluk dizisinde Sera karakteri ile izleyici karşısındadır.

    Aslı Bekiroğlu Twitter Hesabı : https://twitter.com/aslibekiro

    adı mutluluk sera, adi mutluluk dizisi sera, adı mutluluk dizisindeki sera kim, adı mutluluk dizisi sera kimdir, adı mutluluk sera gerçek adı, adı mutluluk sera resimleri, aslı bekiroğlu kimdir, aslı bekiroğlu biyografi, aslı bekiroğlu resimleri, aslı bekiroğlu kaç yaşında, aslı bekiroğlu boyu kilosu kaç, asli bekiroglu kim

    Aslı Bekiroğlu resimleri


    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: ADI MUTLULUK DİZİSİ SERA (ASLI BEKİROĞLU) KİMDİR - ASLI BEKİROĞLU KİMDİR BİYOGRAFİ RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top