728x90 AdSpace

  • Latest News

    BURAK GACEMER KİMDİR - DÖNDÜR ŞANSINI YARIŞMASI BURAK GACEMER RESİMLERİ

    burak-gacemer-kimdir
    BURAK GACEMER KİMDİR

    ATV'nin sevilen eğlence proğramı olan Döndür şansını Şoray Uzun'un sunumuyla ekranlarda olmaya devam ediyor. Yarışmada ünlülerden oluşan bir grup ile yarışmaya katılan yarışmacı çiftler arasında oynanan oyunlar izleyenlere keyifli anlar yaşatmaktadır. Döndür Şansını yarışmasında Bülent Serttaş, Özlem Yılmaz, ümit Karan, Burak Gacemer, Larissa Gacemer gibi isimler yer alırken yarışmada oldukça renkli anlar yaşanmaktadır.

    Şoray Uzun'un sunduğu Döndür şansını yarışmasında yarışmacı çift çarkı döndürerek hangi oyunu ve kimle oynayacağı gibi seçimleri belli olduktan sonra yarışmaya geçilmektedir. Yarışmada en dikkat çekici ve beğenilen isimlerin arasında ise Burak Gacemer gelmektedir. Bizde sizler için bu yazımızda döndür şansını yarışmasındaki Burak Gacemer kimdir, biyografi bilgilerini derledik.

    Burak Gacemer Kimdir
    Döndür Şansını yarışmasının yakışıklı yarışmacısı Burak Gacemer, 2008 yılında Fashion TV En İyi Erkek Manken ödülünü kazandı. 1981 yılında İzmir‘de doğmuştur. Ailesi Selanik göçmenidir. İlkokul dördüncü sınıfta basketbolculuğa başladı. Yedi yılı birinci lig de olmak üzere 15 sene Pınar Karşıyaka’da Basketbol oynadı. 62 defa milli oldu. 2007 yılında basketbolculuğu bırakıp mankenliğe başladı. Koreograf Uğurkan Erez ile çalışmaktadır.

    Demet Akalın ve Şarkıcı Hadise‘nin Düm Tek Tek şarkısının klibinde de oynadı. 2006 yılında Brezilya‘dan İzmir‘e bir reklam kampanyasıyla çalışmaya giden Larissa Gacemer (Rodrigues) bir İstanbul defilesinde eski basketbolcu eşi Burak Gacemer ile tanışmıştır. Brezilya'dan döndükten sonra da internet üzerinden görüntülü konuşmaya devam eden ikili, Larissa’nın sonra da İstanbul’a gelerek Mayıs 2011’de evlenmeleriyle son bulmuştur. Burak Gacemer, Mayıs 2011 tarihinde Brezilya’lı manken Larissa (Rodrigues) Gacemer ile İstanbul’da evlenmişlerdir. 2013 yılında eşi Larissa ile birlikte “Calista Luxury Resort Hotel” reklam filminde oynamıştır.

    burak gacemer kimdir, burak gacemer eşi kim, burak gacemer larissa gacemer evli mi, burak gacemer resimleri, burak gacemer nereli, burak gacemer kaç yaşında, burak gacemer boyu kilosu kaç, larissa gacemer kimdir,

    AÇELYA KARTAL KİMDİR>>

    Burak Gacemer Resimleri
    • Blogger Comments
    • Facebook Comments
    Item Reviewed: BURAK GACEMER KİMDİR - DÖNDÜR ŞANSINI YARIŞMASI BURAK GACEMER RESİMLERİ Rating: 5 Reviewed By: kim kimdir
    Scroll to Top